Колку што разбрав,на седница на влада денес ќе се разгледува,опција полициски час.Ќе има рестриктивни мерки од денес? Има некоја новост?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку што разбрав,на седница на влада денес ќе се разгледува,опција полициски час.Ќе има рестриктивни мерки од денес? Има некоја новост?
ако можеш најдиго излагањето на професорот на алфа од вчера ке ти се разјаснат доста ствари, истото и јас го мислев како тебе.Brojot na zarazeni geometricki se zgolemuva sekoj den, i ti mislis deka lugevo panichat bez potreba?
Ostaj gi srbite, se smeshkaa hihi haha a sekoj den im raste brojkata na zarazeni vrtoglavo.
Ne e vozmozno aparatura od pred 40 godini da e ponapredna od nesto sho e napraveno pred 10, 5 ili 2 godini.
epa postiraj go.ако можеш најдиго излагањето на професорот на алфа од вчера ке ти се разјаснат доста ствари, истото и јас го мислев како тебе.
Кажа ли професорот како би дишел одреден човек ако има вода во белите дробови без интубација и респиратор? Смртно ме интересира.ако можеш најдиго излагањето на професорот на алфа од вчера ке ти се разјаснат доста ствари, истото и јас го мислев како тебе.
Па нема излегување надвор, на пример од 8 навечер до 5 сабајле, освен ако не си на работа.Овоа околу движењето а дали има и други работи кои важат и се практикуват за тој полициски час не знам.Shro tochno znachi policiski cas dali nekoj moze da mi kaze?
Колку што разбрав,на седница на влада денес ќе се разгледува,опција
Policiski cas i sto ke se sluci.Problemot e sto denski ima golema frekvencija na luge,pokraj tie sto mora i ne mora da se na rabotnite mesta izleguvaat luge da pazaruvaat totalno banalni raboti,pa izleguvaat na prosetka na milenici,izleguvaat velosipedisti,majki so deca oti decata im bile hiperaktivni,penzionerite se totalno nedisciplinirani i sl.Dodeka navecer posle 20:00 casot i nema nekoja razdvizenost,barem taka e vo BitolaКолку што разбрав,на седница на влада денес ќе се разгледува,опција полициски час.
Да- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.m.youtube.com
Ова ли е?
Изгледај го по јасно ке ти биднеКажа ли професорот како би дишел одреден човек ако има вода во белите дробови без интубација и респиратор? Смртно ме интересира.
Да дополнам во врска со самоизолацијата и карантинот кај оние позитивни на овој вирус. Голем проблем за таква изолација во домашни услови е изолација од семејството. Собите се тие, се користи едно купатило, една кујна и слично. Таква изолација е невозможна.
Кажа ли професорот како би дишел одреден човек ако има вода во белите дробови без интубација и респиратор? Смртно ме интересира.