Тоооо мајсторе. Шо јадеш, шо пиеш до сабајле. (Али вегетарјанско јадењето )Во Тарзан беше гласот на Вукан Диневски.
Тоооо мајсторе. Шо јадеш, шо пиеш до сабајле. (Али вегетарјанско јадењето )Во Тарзан беше гласот на Вукан Диневски.
Кредит камата?Ако имаш ЕУ државјанство, отвори си онлајн трансакциска сметка во некоја земја од ЕУ (пр. Франција, Германија, Шведска) и орочај ги таму парите, имаат добра камата, а ако имаш повеќе пари, од камата ќе можеш и да си живееш, во мк не се исплати да се штедат пари со 0% камата за штедење, а за кредит камата им е 10.5% годишно, државата им дозволи на банките да бидат ,,легални" лихвари.
Мислеш поради тобожњи Корона "вирус"?Dali se ocekuva devalvacija na denar ili devalvacija na drugi valuti poradi corona virus?
Јел се ти то подјебаваш буразеру? У пошта обичен плик не ти даваат, он кутија очекуваСакам да пратам пакет со поголема плишана играчка во него, не сум сигурен за килажа. Како иде цела процедура? Дали јас го пакувам пакетот од дома или во пошта ми даваат соодветна кутија?
Интрото со баритонот глас на Вукан беше извонредно и безвременски добро...Уште се ежам кога ќе ми текне на уводот у цртанот-Ме одгледа мајмуницата Кала...МТВ некогаш берше сериозна тв-куќа,со сериозни актери и проектиВо Тарзан беше гласот на Вукан Диневски.
Пред малку бев во Основен, не видов никакво известуавње за промена на работното време. Многу пријатно се изненадив колку се добро организирани, со гел на сите влезови и шалтери.До колку работат судовите имаат ли скратено работно време?
А имат ли апаратче да платам судска такса со картичка или пак треба да одам у банка и да се враќам да им ја дадам потврдата оти е платено.Пред малку бев во Основен, не видов никакво известуавње за промена на работното време. Многу пријатно се изненадив колку се добро организирани, со гел на сите влезови и шалтери.
И јас плаќав такса ама во Комерцијална што е во самиот комплекс. Пристојно, без гужва. Мислам дека не може со картичка.А имат ли апаратче да платам судска такса со картичка или пак треба да одам у банка и да се враќам да им ја дадам потврдата оти е платено.