Струмица

Kak so znam so kombe do Skopje e 6 000 napred nazad...so taksi poskapo e ..ke ti trebat 50e za utakmicata karta pat piene jadene....
Не. Кога одаме со екипата за Скопје ни земаат 4000 денари, комбе со 18 души. На вас и 5000 да ви земат пак сте у ќар.

Нема да сум тука јас за време на фудбало иначе би ојдел одмах!
НЕ ИСПУШТАЈТЕ ВИЕ ! ! !
превоз (со комбе)= 350 повратна
карта =500
џепарац =150
Да се гледат Касиљас, Раул, Торес, Рамос, Виља ... во Скопје - неодоливо
НЕКОИ РАБОТИ НЕ СЕ КУПУВААТ СО ПАРИ :smir:

@iki_kobe
нем не ме накаруви да пишам за тебе :)

џепарац 150 не ме заебави рибички да не ранаш ?
нели треба да се напиеш нешто па и да апнаш ...

НЕ ИСПУШТАЈТЕ ВИЕ ! ! !
карта =500
џепарац =150

A за се друго постои MasterCard

НЕ ИСПУШТАЈТЕ ВИЕ ! ! !
карта =500
џепарац =150

фладо еден сендвит у ск од 2 апки е 80 денара со 150 нема шанса џепарлак да поминаш

А на коо дата ќе се игра?:)

Сепак вреде да се оде кога и да е. А за превоз ке си најдете таксист шо и он ќе дојде да гледе фудбал или па ќе ве чека.

Јас сум за Шпанија...ај ојдееме...мислам у Скопје де да гледаме Македонија - Шпанија...да се збераме 10-15 души да одаме со комбе...:)

За на собиранка, прво треба кај редакцијата и организацијата да поминаш. Прати ми слики од тебе и другарките па ќе те известам за понатамошни инструкци. :icon_cool

auuu aman be neznajah oti tolku formalnosti ima...znaci sakame da dojdeme na kafe a ne na izbor na miss ili bla bla slicni raboti....:nesvest:

auuu aman be neznajah oti tolku formalnosti ima...znaci sakame da dojdeme na kafe a ne na izbor na miss ili bla bla slicni raboti....:nesvest:

Се зафркава Кискино. :)

Иначе, за кога се планира кафето? Давајте подетални информации. :)

нели сфакаш оти е j0ke .. освен ка н е е ...иначе за кафе си/сте добредојдени ак се збераме утре или другден ,ама глем на никој не му се оде нема кандидате.

P.S иначе секак мора да поминат низ очите на Strumica kGn Crew :pos: :pos: :pos:

после 8 саато нек е ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom