Струмица

Сум за идеата у Понеделник. После 7 да се збераме.
Ама как шо гледам одзиво, ќе треба резервации да праме. Ного народ упм. :icon_lol:
абе после 7 ак најдаш негде слободно арно... затва поранкото да завараме поголемо сепаре мепаре...

Прво јас да ги проверам гостинките. Стрпејте се. :icon_lol:
Извести по ПП дали се квалитетен материјал. :pos: :pos:

Ај и јас да дојдам ако може =D Ама најмаленко ке сам гледам сите тука по 18-19 г. :)

EnergieNo.1 тери им фацебук :)

btw Кои се сега за сега сигурни оти ќе одат на Армин у Колосеум?

btw Кои се сега за сега сигурни оти ќе одат на Армин у Колосеум?

Од форумо как шо знам само јас и Kiksuperman.

Океј, :) уште една личност, ама да не и нарушам приватноста. :p

Има ли заинтересирани за Македонија - Шпанија - пријателска (фудбал) за у Август да одаме накај ск!? Планира ли некој да оде, ак има заинтересирани може да се собераме и заедно да навиваме :smir:

Има ли заинтересирани за Македонија - Шпанија - пријателска (фудбал) за у Август да одаме накај ск!? Планира ли некој да оде, ак има заинтересирани може да се собераме и заедно да навиваме :smir:

Тешко човек. Досега ного пати сакааме да одаме ама ного пара е веруви. утакмицата е у 22.00 вечерта,до кај 12.00 планири да траа,па назад треба да тераме комбина ли таксина,дента треба да одаме рано со автобус не се исплаке со такси,фудбал ипол ке ни излезе.

Се исплаќе освен да преспиите една вечер у Ск, 600 денара е повратната со автобус.

Kak so znam so kombe do Skopje e 6 000 napred nazad...so taksi poskapo e ..ke ti trebat 50e za utakmicata karta pat piene jadene....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom