UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Што се покриваш, во право е Клоп. My type of person :)
Не можат поинаку, циганското и шабанското им е во крвта, генетиката...а против гени не се може.
Гледам денес хајлајтс и се чудам едно колку среќа имале циганите, одличниот Облак а друго работ божји Адриан. Не му е првпат да прави вакви срања, па стаи го бре Лонерган или во крајна линија некој рандом лик од трибини подобро ќе одбрани.
А тоа што Ливерпул не се повлекол после 2-0 некој што спомена, ти е психологија, затоа Ливерпул е Ливепрул. Ќе му се повлечат на циганиве....not really. Па поминале или испаднале. И онака имаат 6 ЛШ а Дајверико нула.
Сега нек се концетрираат на Мерсисајд дербито и таа после неа за да во Март освојат ПЛ и влезат во Историја.
Е добро, досега немавме ваков редок примерок на форумов, но сега драго ми е што со нас дели интернет простор некој со сина крв и аристократски гени.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Сега Салах зицераш е или не? Човекот 10 пати минимум беше во изгледна позиција, преку гол ја бучеше не знам колку пати, неколку локуми му даде на Облак и уште којзнае колку пати беше изблокиран.

Глупо е да се зборува за било каква тактичка поставеност на Атлетико, Ливерпул беше пет пати појак и сам прокоцка се. Сеуште ми делува нереално, чиста шанса правеше Ливерпул на секои 30 секунди. Да, Атлетико вчера беше надигран повеќе од Барса лани. И тогаш се појави Љоренте, а на голот на Ливерпул не беше Алисон, ова пресуди и тоа е тоа.
Автоматски споено мислење:

Лол, ова не му требало воопшто, своите навивачи со пцофки ги отера.

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Е добро, досега немавме ваков редок примерок на форумов, но сега драго ми е што со нас дели интернет простор некој со сина крв и аристократски гени.
Ун милагро ми хомбре :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Го неам глеано со звук ова ама не ми делува ко да вика факинг идиотс.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.960
Го неам глеано со звук ова ама не ми делува ко да вика факинг идиотс.
Ниту мене, ама тешко и некој воопшто да успее да прочита од усни кај Клоп знаејќи како ги мрда кога збори.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.310
Поени од реакции
19.775
Што се покриваш, во право е Клоп. My type of person :)
Не можат поинаку, циганското и шабанското им е во крвта, генетиката...а против гени не се може.
Гледам денес хајлајтс и се чудам едно колку среќа имале циганите, одличниот Облак а друго работ божји Адриан. Не му е првпат да прави вакви срања, па стаи го бре Лонерган или во крајна линија некој рандом лик од трибини подобро ќе одбрани.
А тоа што Ливерпул не се повлекол после 2-0 некој што спомена, ти е психологија, затоа Ливерпул е Ливепрул. Ќе му се повлечат на циганиве....not really. Па поминале или испаднале. И онака имаат 6 ЛШ а Дајверико нула.
Сега нек се концетрираат на Мерсисајд дербито и таа после неа за да во Март освојат ПЛ и влезат во Историја.
Во името на Алваро Мората, Чоло, играчите и целиот стручен штаб на Атлетико, длабоко ти се извинувам за синоќешниот антифудбал, за големата тага и болка која ти ја нанесоа и за трајните последици кои ќе следат:semolam::backa:
Пердонаме порфавор

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Пошо и Јуве и Реал се во карантин дали ќе има одложување на мечевите или шо ќе се дешава? Пошо од УЕФА закажале состанок во вторник и тогаш ќе носеле одлука.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.310
Поени од реакции
19.775
Пошо и Јуве и Реал се во карантин дали ќе има одложување на мечевите или шо ќе се дешава? Пошо од УЕФА закажале состанок во вторник и тогаш ќе носеле одлука.
Шо ти е гајле тебе, вие вашето шо беше си го напрајвте :)
Си се куртуливте на време

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сега гледам, за што добил Емре црвен вчера :cautious:

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Шо ти е гајле тебе, вие вашето шо беше си го напрајвте :)
Си се куртуливте на време
знаеФме каков пекол следува... :icon_mrgr:
Не озб шо ќе се дешава?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.310
Поени од реакции
19.775
знаеФме каков пекол следува... :icon_mrgr:
Не озб шо ќе се дешава?
Ништо ќе ни го дадат нас пехарот оти го победивме актуелниот Европски првак :)
Не сериозно изгледа ќе суспендираат лигата

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Сега гледам, за што добил Емре црвен вчера :cautious:

Не е за првото, туку за тоа втоеото, кога го бутна Нејмар, а и Нејмар малце глума, како што правеше и во Барса и ете ти црвен.
Ова е новиот Роналдо, кога станува збор за глумење.
Само уште колку ќе го толерираат судиите...
Автоматски споено мислење:

Ништо ќе ни го дадат нас пехарот оти го победивме актуелниот Европски првак :)
Не сериозно изгледа ќе суспендираат лигата
Ја заборави Барса. :zloo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom