Неее грешка си друже, кажав ја на кои цени ке купувам А Кој сака нека си купи денес утре, немам никаков проблем.Si kupil nesto pa sega sakas nagore haha opasen si ti bravo
Неее грешка си друже, кажав ја на кои цени ке купувам А Кој сака нека си купи денес утре, немам никаков проблем.Si kupil nesto pa sega sakas nagore haha opasen si ti bravo
Па да ти кажам едина добра зделка денес на МСЕ беше тоа. Си купи човекот акции во компанија на п/е 3 и тоа солидна количина. Браво за него ( не бев јас, стварно ). Ама како и да е, се гледаме на собраниеПофалете се бе, кој ги купи тие ПКБ?? Со кого ќе се глеаме по собранија?
Поздравете ги Џамбо и Монк, и прашајте ги дали сеуште сметаат дека Кутревци се чесни и морални спрема другите акционери како што тврдеа на другиот форум.Па да ти кажам едина добра зделка денес на МСЕ беше тоа. Си купи човекот акции во компанија на п/е 3 и тоа солидна количина. Браво за него ( не бев јас, стварно ). Ама како и да е, се гледаме на собрание
Јас не кажав дека Џукеловски е чесен и морален, само кажав дека ПКБ е добра компанија.Поздравете ги Џамбо и Монк, и прашајте ги дали сеуште сметаат дека Кутревци се чесни и морални спрема другите акционери како што тврдеа на другиот форум.
Гарант има спукано нешто, па сега ќе моли бога да почнат да растат А како ги нападна такозваните кафекуварки, испадна на крај да вари кафе во лонец, како оној за грав на Прочка.Si kupil nesto pa sega sakas nagore haha opasen si ti bravo
не сум толку глуп да спукам на овие цени кога ке спукам ке кажам доволно фер?Гарант има спукано нешто, па сега ќе моли бога да почнат да растат А како ги нападна такозваните кафекуварки, испадна на крај да вари кафе во лонец, како оној за грав на Прочка.
Нешто смрдит од Трамп.Америка само што стави забрана за сите дојдовни летови од Европа
Trump announces travel from Europe to be restricted amid coronavirus threat
President Trump announces travel restrictions amid coronavirus threat, but there are exemptions for the United Kingdom and Americans who have undergone screenings.t.co
До колку мислиш дека ќе паѓа? Јас не продавам КМБ па макар и до 3000 да се спушти.не сум толку глуп да спукам на овие цени кога ке спукам ке кажам доволно фер?
Само мене ме терате да прогнозирам, а другите ќутите. После ја ке погрешам а другите што ќутеле ке се во право.До колку мислиш дека ќе паѓа? Јас не продавам па макар и до 3000 да се спушти.
Имаш таму? како ги купи? ја видов, ама не се одлучив за влез.Jinko Solar зелен денес при најголемиот крах. Ви го пишав уште пред 3 месеци кој чита чита.
Утре финансиски извештај очекувам да експлодира
Мора некој крив да имаСамо мене ме терате да прогнозирам, а другите ќутите. После ја ке погрешам а другите што ќутеле ке се во право.
Моја прогноза:
отприлика уште 25-30% МСЕ надоле како некое средно сценарио со најголема веројатност ( 50% )
Оптимистичко, пад за уште 10%, песимистичко, тотал дебакл, пад за уште 40-50% ( по 25% шанса ).
Па подобра шанса од сега нема да има.Само мене ме терате да прогнозирам, а другите ќутите. После ја ке погрешам а другите што ќутеле ке се во право.
Моја прогноза:
отприлика уште 25-30% МСЕ надоле како некое средно сценарио со најголема веројатност ( 50% )
Оптимистичко, пад за уште 10%, песимистичко, тотал дебакл, пад за уште 40-50% ( по 25% шанса ).
Автоматски споено мислење:
Имаш таму? како ги купи? ја видов, ама не се одлучив за влез.