Z
Zoza
Гостин
Фикам некој од тии шо ќе дојдат на збиранката да не е геј...па мош нема да сака да донесаш другарки и пријателки![]()
jasno :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Фикам некој од тии шо ќе дојдат на збиранката да не е геј...па мош нема да сака да донесаш другарки и пријателки![]()
појасно и да сакаше неможаше да биде...jasno :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Бамата?lol...jа и јас сум нов...мислам зачленан сум сто години ама не бег пишал се до дек не ми даде идеја ен малак од форумо...иначе јас знам неколко души ама би сакал уште некој да упознаам...тка да ак има седенка...ќе доом и јас...ама без гостине...а ти слободно може да си ги донесаш твојте гостинкички...( освен ак нема некој...ГеЈ...)
![]()
За на собиранка, прво треба кај редакцијата и организацијата да поминаш. Прати ми слики од тебе и другарките па ќе те известам за понатамошни инструкци. :icon_coolej strumicane jas sum nova..ama od tuka samo remo go znam :baeh: ajde za sledna sedenka vo tekot na drugata nedela da dojdam i jas ako moze ama ako moze idam so tri gostinki sto mi se ednata od belgrad drugata od pozarevac i ednata od skopje...a mozno e i drugarka edna od tuka da mi dojde...gledam samo edna momicka so vas pa ako moze i uste 4-5 plus a so vikate? btw: momicka sum :pos2:
На тимчто и гола жена да му донесат на собиранката пак нема да дојдеЕдна собиранка пак у понделник накај 6... 6 и 30 пак да се зберме и други глем има заинтересирано да идат,да га напраме интересна
п.с Тимче ебати запаљанто куче шо си ... мислаш момичка не си видел :| :| да тее страх да се доближе човек до тебе..
П.П.С не трескајте офтопик ке ни затворат темта.
у среда или четвртокbtw На Баиро коо сабајле ќе одаме?
Прво јас да ги проверам гостинките. Стрпејте се.Сум за идеата у Понеделник. После 7 да се збераме.
Ама как шо гледам одзиво, ќе треба резервации да праме. Ного народ упм.![]()