А биљардо место филм?Кандидат за вечер у 21:30 кај Домот на АРМ да го гледаме PIRATES OF THE CARRIBEAN 3 на отворено кино? T-Home организираат.
Уште потешко рок/метал од Струмица.Нема кандидати за Армин, а? Тешко денс музика од Струмица...![]()
за тва ли тука местат цел ден ...Кандидат за вечер у 21:30 кај Домот на АРМ да го гледаме PIRATES OF THE CARRIBEAN 3 на отворено кино? T-Home организираат.
За билјард секојпат сум тука! Знаат сите зашоА биљардо место филм?
Фељ ма фана...башка и ќе заврне.
У право си. Најкрап град сме од цела Македонија. Едно Миравци има транс сцена, у Струмица само комерцијала и турбо-шит...Уште потешко рок/метал од Струмица.
lol...jа и јас сум нов...мислам зачленан сум сто години ама не бег пишал се до дек не ми даде идеја ен малак од форумо...иначе јас знам неколко души ама би сакал уште некој да упознаам...тка да ак има седенка...ќе доом и јас...ама без гостине...а ти слободно може да си ги донесаш твојте гостинкички...ej strumicane jas sum nova..ama od tuka samo remo go znam :baeh: ajde za sledna sedenka vo tekot na drugata nedela da dojdam i jas ako moze ama ako moze idam so tri gostinki sto mi se ednata od belgrad drugata od pozarevac i ednata od skopje...a mozno e i drugarka edna od tuka da mi dojde...gledam samo edna momicka so vas pa ako moze i uste 4-5 plus a so vikate? btw: momicka sum :pos2:
Донеси нешто јако да си исплакнаме очите ај (е тогај дури ке дојдамej strumicane jas sum nova..ama od tuka samo remo go znam :baeh: ajde za sledna sedenka vo tekot na drugata nedela da dojdam i jas ako moze ama ako moze idam so tri gostinki sto mi se ednata od belgrad drugata od pozarevac i ednata od skopje...a mozno e i drugarka edna od tuka da mi dojde...gledam samo edna momicka so vas pa ako moze i uste 4-5 plus a so vikate? btw: momicka sum :pos2:
Фикам некој од тии шо ќе дојдат на збиранката да не е геј...па мош нема да сака да донесаш другарки и пријателкиIki Kobe kakov gej be me zezas? :pos2::pos2::pos2::pos2:
timce bas togaj ke dojdes a?epa ajde da vidam