UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Без Салах и Мане...така?
(не го гледав натпреварот)
Без Салах и Фирмињо, Мане играше
Автоматски споено мислење:

Иначе еве го составот на Тотенхем, ако некој памти екипа што била 14та (или кое место и да беа) на табела во Октомври да поминала 1/8 финале на ЛШ со олку повреди нека ми титне да не троши кредит, па ја ќе му јавам, не е проблем

1583919263857.png

Сон, Бергвијн, Кејн, па и Сисоко и Дејвис...

Ова е како Ливерпул да игра без Салах, Фирмињо, Робертсон и еве нека биде Ориги да речеме.

Дај не зезајте, ова е споредливо само со Јунајтед од пред пар месеци....кои исто така имаа лоши резултати као на пример порази од Бурнемаут, Ватфорд, Њукасл, Вест Хем - екипи што се борат за опстанок..

Фала богу дека екипа со пола повреден тим ќе има лоши игри (особено со нов тренер), не знам стварно колку треба да си ретардиран да очеквуаш резултати.

Еве ако не, следна сезона Бјелса да го наречеме флоп ако со Лидс не заврши топ 4?

Или ете, во моментов на 14то место се Саутемптон, ако до крај на сезона не се пласират во ЛЕ да си бараат нов тренер..

Не ми се верува дека се прави пар страни маубет за очекуван резултат, ајде ако не следна недела да збориме за тоа како Лампард со у17 тимот на Челзи не успеал да победи 5-0 во Минхен и треба Челзи да го отпушти со време...

Последно уредено:

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.414
Поени од реакции
3.248
Без Салах и Фирмињо, Мане играше
Ок. Видов хајлатс од натпреварот.(одбраната на барса - отров)
Инаку глупи се споредбите на провокацијата за тот со лајпц vs пул со барса..(две сосема дијаметрални нешта).
Еве бонус прашање : Кога би бил некој друг на местото на Жозе - што би сменил ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овај мисли дека се секира :pos: ...100 милиони има на сметка и му вика "cheer up" :pos:
На self centered ликови како Мурињо во вакви бедни моменти ниедни пари не им вредат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.455
Fakt e deka na Murdzo mu e letnat petelot odamna, ama realno epten golem maler go zatera so povredite. Vo zivot se kladam da mu se povredat Salah, Mane i Firmino na Pool na dolg rok ke imaat slabi rezultati i ke se macat. Ok, ne vikam deka Pool ne e pojaka ekipa od Totenhem u momentov, ama samo kolku da sporedam. Murinjo ke go ocenuvame slednata sezona kade ke ima svoe transfer leto, ke bira igraci, ke ima cel tim na raspolaganje i ke pocne od 0 na tabelata, a ne kako ovaa sezona vo minus 50000 bodovi.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.749
И наредната сезона нема да фати Топ 4, а не верувам ниту дека ке ја дочека до крај. Човекот едноставно е зад времето во поглед на man management, и да влагаш во отворена војна со играчи кои веќе ставија еден тренер под лед, е битка која нема да ја добие, и ке му се деси Челси од вториот мандат.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.414
Поени од реакции
3.248
Ериксен му кидна...Сон и Кејн - аут....али Мурињо е крив а што остана од Тотенхем - небитно.
Еве, Ајакс - тренерот е ист - кинат...и лани и сега...
До Ерик тен Хаг е'...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.644
Тој играчот што го однесоа на носилки, од млакиот удар на топката во лице го голтнал јазикот :cenzura:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.455
И наредната сезона нема да фати Топ 4, а не верувам ниту дека ке ја дочека до крај. Човекот едноставно е зад времето во поглед на man management, и да влагаш во отворена војна со играчи кои веќе ставија еден тренер под лед, е битка која нема да ја добие, и ке му се деси Челси од вториот мандат.
Mozno e ne vikam ne, samo davav osvrt i mislenje na momentalnata situacija. Spored mene ima prostor i za kritiki, ama mislam deka premnogu mu se kacuvaat na kur.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Вечер на Енфилд ќе се игра со публика? И домашна и гостинска?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.787
Дојдени од Мадрид, кај што рапидно се шири вирусот изминатава недела :popce:
Над 3000 навивачи се веќе во Мадрид
Автоматски споено мислење:

дали ќе грмат после утакмицата? Прашања кои ме мачат пред спиење :D
Легни си рано со време, и ќе избегниш мачење :)
Шала на страна вечер очекувам многу тежок натпревар, ќе биди тешко од сам старт, само се надевам дека Атлетико нема да ја направи истата грешка како лани во Торино.
Коста и Феликс ќе играат во нападот изгледа, па по можните состави кои вртеа на инт изгледа е сведен Симеоне дека ќе треба да тргни по гол а не да се брани 90 минути.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.414
Поени од реакции
3.248
Коста и Феликс ќе играат во нападот изгледа, па по можните состави кои вртеа на инт изгледа е сведен Симеоне дека ќе треба да тргни по гол а не да се брани 90 минути.
На нет пише Мората ќе бил стартер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom