- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.873
- Поени од реакции
- 7.109
Не е крив Обамејанг шо овие позади кур ташак си играа...
Пласирани беа па не му се смејме многуА глеј те го овој од Волвс што утна преска.
![]()
Pedro Neto HOWLER! OPEN net MISS vs ESPANYOL MISS OF THE SEASON 2020
Pedro Neto misses an open goal Wolves Wolverhampton warriors worst miss of the season 2019/20 2020 miss premier league Europa league fallayoutu.be
Исто колку што ти имаш ебеноПепе дали даде два гола, сакам да знам. Еее тогаш против Гимараеш, се распука. Дали и денес беше исто?
Исто колку што ти имаш ебено
Автоматски споено мислење:
Греота е Обамејанг да е scapegoat за мизерниве партии што ги пружаат, сто пати имам кажано, со вакви инвалиди Фергусон неможе да направи повеќе, битно 2-3ца ни фалеа за титула пред 3 години, така ни рече чичо Венгер
Зошто би го барале Венгер не знам, за да лаже секоја сезона дека нема да ги продаде најдобрите, дека ни фалат 2-3ца за титула, за да примаме по 5-6 од секоја посериозна екипа, за да само му прави пари на Кронке?Искрено не заслужуваат да играат ниту ЛЕ наредна година. Реков јас дека ќе го барате Венгер со боринче. Максимум вадеше од просечни играчи професорот.
Isklucok e toa.Ко Коби?![]()
Првин тоа што велел дека не ги продава најдобрите, кога ќе видиш на крајот не била негова одлука да се продадат. Знаеш дека со Робин ван Перси, Самир Насри, Бакари Сања и уште многу други беше муабетот дека клубот не ги прифатил нивните барања за зголемување на неделната плата. Затоа и си заминале и Венгер нема никаков удел тука ниту пак вина. Газдите го усраа клубот, поважни им се ранчовите од самиот клуб.Зошто би го барале Венгер не знам, за да лаже секоја сезона дека нема да ги продаде најдобрите, дека ни фалат 2-3ца за титула, за да примаме по 5-6 од секоја посериозна екипа, за да само му прави пари на Кронке?
Венгер од 99та до 2004 не е истиот со тој од последните 12, 13 години. Голем дел од овие гомна кај што се наоѓа клубот се негова "заслуга"
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Само амнестирајте го, НИЕДНА одлука нема поминато без негово одобрување, еве гледам од ко го направи Емирати на ниво на Баерн сме константно, само по 6 ни редеаПрвин тоа што велел дека не ги продава најдобрите, кога ќе видиш на крајот не била негова одлука да се продадат. Знаеш дека со Робин ван Перси, Самир Насри, Бакари Сања и уште многу други беше муабетот дека клубот не ги прифатил нивните барања за зголемување на неделната плата. Затоа и си заминале и Венгер нема никаков удел тука ниту пак вина. Газдите го усраа клубот, поважни им се ранчовите од самиот клуб.
Само амнестирајте го, НИЕДНА одлука нема поминато без негово одобрување, еве гледам од ко го направи Емирати на ниво на Баерн сме константно, само по 6 ни редеа
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk