UEFA Europa League

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
The draw will be streamed at 13:00 CET on 28 February.

Teams
The draw features the 16 round of 32 winners:
Basel (SUI)
Copenhagen (DEN)
Getafe (ESP)
Internazionale Milano (ITA)
İstanbul Başakşehir (TUR)
LASK (AUT)
Leverkusen (GER)
Manchester United (ENG)
Olympiacos (GRE)
Rangers (SCO)
Roma (ITA)
Sevilla (ESP)
Shakhtar Donetsk (UKR)
Wolfsburg (GER)
Wolves (ENG)
Eintracht Frankfurt (GER) / Salzburg (AUT)*
* Second leg on Friday at 18:00 CET

Draw procedure
  • There is no seeding or country protection, with any restrictions to be announced ahead of the draw.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Пепе дали даде два гола, сакам да знам. Еее тогаш против Гимараеш, се распука. Дали и денес беше исто?
Исто колку што ти имаш ебено
Автоматски споено мислење:

Греота е Обамејанг да е scapegoat за мизерниве партии што ги пружаат, сто пати имам кажано, со вакви инвалиди Фергусон неможе да направи повеќе, битно 2-3ца ни фалеа за титула пред 3 години, така ни рече чичо Венгер

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Исто колку што ти имаш ебено
Автоматски споено мислење:

Греота е Обамејанг да е scapegoat за мизерниве партии што ги пружаат, сто пати имам кажано, со вакви инвалиди Фергусон неможе да направи повеќе, битно 2-3ца ни фалеа за титула пред 3 години, така ни рече чичо Венгер

Искрено не заслужуваат да играат ниту ЛЕ наредна година. Реков јас дека ќе го барате Венгер со боринче. Максимум вадеше од просечни играчи професорот.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Искрено не заслужуваат да играат ниту ЛЕ наредна година. Реков јас дека ќе го барате Венгер со боринче. Максимум вадеше од просечни играчи професорот.
Зошто би го барале Венгер не знам, за да лаже секоја сезона дека нема да ги продаде најдобрите, дека ни фалат 2-3ца за титула, за да примаме по 5-6 од секоја посериозна екипа, за да само му прави пари на Кронке?
Венгер од 99та до 2004 не е истиот со тој од последните 12, 13 години. Голем дел од овие гомна кај што се наоѓа клубот се негова "заслуга"

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Зошто би го барале Венгер не знам, за да лаже секоја сезона дека нема да ги продаде најдобрите, дека ни фалат 2-3ца за титула, за да примаме по 5-6 од секоја посериозна екипа, за да само му прави пари на Кронке?
Венгер од 99та до 2004 не е истиот со тој од последните 12, 13 години. Голем дел од овие гомна кај што се наоѓа клубот се негова "заслуга"

Првин тоа што велел дека не ги продава најдобрите, кога ќе видиш на крајот не била негова одлука да се продадат. Знаеш дека со Робин ван Перси, Самир Насри, Бакари Сања и уште многу други беше муабетот дека клубот не ги прифатил нивните барања за зголемување на неделната плата. Затоа и си заминале и Венгер нема никаков удел тука ниту пак вина. Газдите го усраа клубот, поважни им се ранчовите од самиот клуб.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Промашувањето на Обамејанг како момент, ок, смешно е ама со дефанзивци како Луиз и Мустафи, толку е. Не може Обамејанг да дава по 3 а позади да дува промаја, нешто слично како Ливерпул пред 2-3 сезони кога ги кривеа Салах и Мане за промашени зицери а сиротите најмалце по гол на утакмица даваа :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
Zacuduvacki Germanskite ekipi dosega so solidni rezultati.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Првин тоа што велел дека не ги продава најдобрите, кога ќе видиш на крајот не била негова одлука да се продадат. Знаеш дека со Робин ван Перси, Самир Насри, Бакари Сања и уште многу други беше муабетот дека клубот не ги прифатил нивните барања за зголемување на неделната плата. Затоа и си заминале и Венгер нема никаков удел тука ниту пак вина. Газдите го усраа клубот, поважни им се ранчовите од самиот клуб.
Само амнестирајте го, НИЕДНА одлука нема поминато без негово одобрување, еве гледам од ко го направи Емирати на ниво на Баерн сме константно, само по 6 ни редеа

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Само амнестирајте го, НИЕДНА одлука нема поминато без негово одобрување, еве гледам од ко го направи Емирати на ниво на Баерн сме константно, само по 6 ни редеа

Не го бранам само изнесувам реални факти и аргументи. Според мене грешка беше што го изградија Емирати, не требаше да го изградат во тој момент туку малку подоцна. Клубот имаше многу расходи и тука беше најголемиот проблем зошто не се трошеа пари на трансфери. Јас сум против газдите на Арсенал, тоа илјада пати го имам кажано. Еве зошто на пример немам аргументи нив да ги оправдам? Кој тренер и да дојде нема да може да се спротивстави на политиката на клубот. Венгер можеби во последните години ги загуби конците и немаше контрола на многу работи во екипата, но не заслужува да плукаме по него. Гледај го документарецот и слушни што имаат кажано голем дел од играчите на Арсенал за него. Па дури и еден Вилијам Галас кој не го обожаваше професорот, зборуваше многу позитивно за него и спомена дека е еден од најдобрите тренери со кои работел. А ова што велиш дека ниту една одлука без негово одобрување не поминала грешиш, бидејќи во поголем дел од случаите играчите се договориле со клубовите и кој е Венгер да им застане на нивниот пат. Тука најголеми виновници се газдите, колку и да го обвинуваш Венгер едноставно не е така како што мислиш.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.146
Поени од реакции
19.545
Бивша голманка на Ајакс ги критикува Гетафе за грубата игра, под статусот лавина од коментари, некои од нив и од играчите на Гетафе,ама најповеќе ми остави впечаток овој :icon_lol: која иронија,ја одрал овој

Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
Иначе Хетафе е сериозен кандидат за освојување. Во Ла Лига си газат сезонава и против Ајакс одиграа два солидни натпревари.

Kajgana Shop

На врв Bottom