UEFA Europa League

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Не го бранам само изнесувам реални факти и аргументи. Според мене грешка беше што го изградија Емирати, не требаше да го изградат во тој момент туку малку подоцна. Клубот имаше многу расходи и тука беше најголемиот проблем зошто не се трошеа пари на трансфери. Јас сум против газдите на Арсенал, тоа илјада пати го имам кажано. Еве зошто на пример немам аргументи нив да ги оправдам? Кој тренер и да дојде нема да може да се спротивстави на политиката на клубот. Венгер можеби во последните години ги загуби конците и немаше контрола на многу работи во екипата, но не заслужува да плукаме по него. Гледај го документарецот и слушни што имаат кажано голем дел од играчите на Арсенал за него. Па дури и еден Вилијам Галас кој не го обожаваше професорот, зборуваше многу позитивно за него и спомена дека е еден од најдобрите тренери со кои работел. А ова што велиш дека ниту една одлука без негово одобрување не поминала грешиш, бидејќи во поголем дел од случаите играчите се договориле со клубовите и кој е Венгер да им застане на нивниот пат. Тука најголеми виновници се газдите, колку и да го обвинуваш Венгер едноставно не е така како што мислиш.
Венгер многу добро знаеше под кои услови работи, и за кого работи. Самата идрја за Емирати е лично негова и пак ќе ти кажам, НИЕДНА одлука не е донесена без негово знаење, сите гнасни потези што ги влечел Кронке ги влечел преку имиџот на Венгер и поминувале многу побезболно, плански и свесно Венгер бил дел од тоа. Успесите на фудбалски план не ми паѓа на памет да му ги негирам, се е тоа негова заслуга ама нема ни да се правам луд за се друго што одработуваше за Кронке.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.970
Поени од реакции
1.403
Mene najgolem kandidat za osvojuvanje mi se Wolvs nz zs... mi izgledaat epten zagreani za LE. Plus ne im se padna nekoj wow protivnik(olimpiakos).

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Mene najgolem kandidat za osvojuvanje mi se Wolvs nz zs... mi izgledaat epten zagreani za LE. Plus ne im se padna nekoj wow protivnik(olimpiakos).

Да де, и на Арсенал не им се падна некој Wow противник.
Проблем плус за Wolves ќе биде што ќе се фокусираат на Премиер Лига со оглед дека имаат реални шанси за пласман во ЛШ.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.970
Поени од реакции
1.403
Да де, и на Арсенал не им се падна некој Wow противник.
Проблем плус за Wolves ќе биде што ќе се фокусираат на Премиер Лига со оглед дека имаат реални шанси за пласман во ЛШ.
Ja mislam deka bash obratno ke bide... pogotovo so porlazot vo slednata runda. Inace ostaj ti Arsenal, realno ako gledame Wolves bolji se od Arsenal sezonava, toa go pokazuva i momentalniot plasman i igrata i se ostalo.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Ja mislam deka bash obratno ke bide... pogotovo so porlazot vo slednata runda. Inace ostaj ti Arsenal, realno ako gledame Wolves bolji se od Arsenal sezonava, toa go pokazuva i momentalniot plasman i igrata i se ostalo.

Нема што да гледаме реално.
Ова е двомеч и секој тим кој стигнал до тука може да те избаци. За 180 мин. се може да се случи.
Нормално дека не е исто Севиља, Интер, Леверкузен во споредба со Олимпијакос...ама овие после тоа вчера што го направија, ќе се многу помотивирани за уште некој да исфрлат.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.557
Леверкузен се во страшна форма, секого можат да победат моментално
Од друга страна има добри екипи, Гетафе на никој не му го посакувам заради грубата игра

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Леверкузен се во страшна форма, секого можат да победат моментално
Од друга страна има добри екипи, Гетафе на никој не му го посакувам заради грубата игра
Следам Бундес и тоа често и можам со сигурност да кажам дека освен Баерн,Дортмунд и Лајпциг другите екипи се гола вода.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.970
Поени од реакции
1.403
Pa moras da gleas i na tie raboti poso mi go sporeduvas so Arsenal koj sezonava e ocaj plus imaat nov trener, ne se bash efikasni vo realizacija, odbranata im e tinja itd itd... dodeka wolves imaa bukvalno na site pozicii kvalitetni igraci koj vo sekoj moment mozat da napravat razlika. Da ne pocnam da nabrojuvam.
Arsenal da bea pametni nemase da dozvolat od olimpiakos da izgubat u 120 minuta.. znam deka e fudbal se igraat dve tekmi kaj so moze se da se desi, ama ipak da izgubis u 120 minuta e nz. Ne ja gledav utakmicata, ama dovolno e toa sto vidov deka ne uspeaja da izdrzat do kraj, a pritoa poveduvaat vo 115.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.557
Да оти Лига Европа исто е со ЛШ, исто е да играш со Ренџерс и со Барселона, ах беее

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Интер - Гетафе
Рома - Севиља
Ренџерс - Леверкузен

Добри утакмици (y)

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Јунајтед мислам дека ќе биде финалист со оглед на ждрепкава.

Kajgana Shop

На врв Bottom