Да не беше смешен, ќе беше трагичен.
И во недела ли ќе кукате вака?
Ете го на пример дечкото..типичен пример на класичен фиројманец што знае се и сешто..експерт на сите полиња без да ги согледа работите реплицира по природа(како што ќе му дојди)
1.Не знам зошто го мешаш воопшто Интер кога пишам за други клубови(во првичниот пост)
2.Погоре ако читаш пишав и за Интер дека признав за нерегуларен гол(не се сеќавам точно против кој беше)
3.Дали сум смешен или трагичен ти паѓа муабетот во вода бидејќи користиш ретардиран одговор без аргументи во стилот на Shadow Walker и Стелт
4.Нема да кукам за фудбал бидејќи си имам нормален живот и не се приврзвам дотолку за споредна работа
5.Мислењето го дадов врз база на правилата и искуството а не врз база на ''gledam fudbal 100 godini,na SReal sekoga[ mu pomagaat sudiite hehehe''
6. После постот не ни мора да ми реплицираш..сигурно ќе одговориш со мизерна доскочница во стил на некојси шегоубиец демек ќе ме исмеваш како ти да си некој севселенски епскерт па знаеш се и сешто и нема да вредиш да бидиш прочитан бидејќи ионака првичниот впечаток е најбитен.