UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Непријателот на мојот непријател е мој пријател :D
Сити после дуелот со Реал биле угостени на Ванда Метрополитано да тренираат, сигурно со црвен тепих ги пречекаа и конфети им фрлаа кога влегуваа на стадион

шалим се, шалим се. :)
Вас после поразот на Гудисон ќе ве угостат да се тешите :coffee:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јас сеуште не знам каде играле реал утакмица во ЛШ од осминафиаале и изгубиле, а да не се пожалеле на судиите. Кои плачковци божеее.
Првиот гол на Сити е чист прекршок по сите параметри......не постои судија и чоек шо ќе ме убеди дека она не е фал..ела јас и ти ќе скокниме во дуел онака и ќе ги ставам рацете на твојот грб па макар на секунда па види дали ќе скокниш...плус тоа што се работи за одбранбен играч дава поголема тежина.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.110
Поени од реакции
19.502
Никој не пиша дека од сите Шпански екипи само Атлетико победи :icon_lol:
Орден за бранење на честа на Шпанија да му дај кралот под хитно :cujte:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.519
Првиот гол на Сити е чист прекршок по сите параметри......не постои судија и чоек шо ќе ме убеди дека она не е фал..ела јас и ти ќе скокниме во дуел онака и ќе ги ставам рацете на твојот грб па макар на секунда па види дали ќе скокниш...плус тоа што се работи за одбранбен играч дава поголема тежина.
И црвен картон за Жесус, како тоа смее да го допре богот на фудбалот...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.110
Поени од реакции
19.502
Каков пенал бе не играјте мајтап, ако се свири секој контакт пенал таман работа,Рамос се фрли како да го мана кола, Хесус само го допре ниту го турна ниту ништо.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Каков пенал бе не играјте мајтап, ако се свири секој контакт пенал таман работа,Рамос се фрли како да го мана кола, Хесус само го допре ниту го турна ниту ништо.
Kako saka neka se frli....со прст да го гибниш одбранбениот е прекршок
Автоматски споено мислење:

И црвен картон за Жесус, како тоа смее да го допре богот на фудбалот...
Истото и за тебе важи..ела ќе играме фудбал,пробај да скокниш ама јас ќе ти ги ставам така рацете на една секунда...не да побараш фал,очите ќе му ги ископаш на судијата ако не ти свирни....екршоците за одбраната и нападот не се исти.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.110
Поени од реакции
19.502

Истото и за тебе важи..ела ќе играме фудбал,пробај да скокниш ама јас ќе ти ги ставам така рацете на една секунда...не да побараш фал,очите ќе му ги ископаш на судијата ако не ти свирни....екршоците за одбраната и нападот не се исти.
Какви фаули не се суделе пенали она синоќа е гола вода не зафркавај

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Значи фудбалот е уствари спорт во кој не е дозволен никаков контакт. Сите денес научивме нешто ново, фала.

Член од
7 октомври 2018
Мислења
203
Поени од реакции
387
Другарче, јас што навивам за Реал не можам да се осудам да кажам дека тоа беше фаул, со сила глуп ќе треба да се правам :) Аматерска грешка на Рамос и глупо примен гол, ништо повеќе.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.519
Другарче, јас што навивам за Реал не можам да се осудам да кажам дека тоа беше фаул, со сила глуп ќе треба да се правам :) Аматерска грешка на Рамос и глупо примен гол, ништо повеќе.
Не го знаеш Џони, он и за Бентеке викаше дека е на исто ниво со Лукаку, и ред други инаетливи постови. Сака да е таков, контра текот на реката.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Види ја изгубенава, дискусијата е дали голот на Сити требало да се поништи пошто Жесус во напад го фаулирал Рамос, оваа со пенал се запнала, немало пенал :pos:
Стефи ај трк да не ти загори вечерата :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.110
Поени од реакции
19.502
Види ја изгубенава, дискусијата е дали голот на Сити требало да се поништи пошто Жесус во напад го фаулирал Рамос, оваа со пенал се запнала, немало пенал :pos:
Стефи ај трк да не ти загори вечерата :icon_lol:
Се збунив бе изгубен

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не го знаеш Џони, он и за Бентеке викаше дека е на исто ниво со Лукаку, и ред други инаетливи постови. Сака да е таков, контра текот на реката.
Барем за тоа што ми е професија и што го имам работено долго време немора да ми објасниваш...не е тоа инает туку обично мислење врз основа на искуство а не на паушален муабет...едноставна реплика ти дадов со хипотетичка ситуација доколку јас би ти ги поставил така рацете ти како би реагирал..ама очигледно ниту тоа не те тригира па нема да продолжам со дискусијата

Значи фудбалот е уствари спорт во кој не е дозволен никаков контакт. Сите денес научивме нешто ново, фала.
Не ..туку одбраната има предност .

Не е тука за навивање..или не...мене воопшто не ми е гаље за Реал и Сити туку си дадов свое мислење врз основа на ситуацијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom