UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пеп слеп ли е што не гледа дека Менди не е фудбалер.
На времето пола форум ме цитираше за него кога велев дека е шупелка без мозок и дека од таа генерација на Монако ќе е најголем промашај. Баш Пеп требаше да знае дека не е менаџер за вакви кловнови.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Сериозен си? Нема потреба од бладање и вакви детски коментари.
Da, zaso? Ja kako sto gledam denes KDB e najdobar igrac na City , na strana golot koj dojde od penal. Iskina denes i realno padnaa u voda smesnite muabeti na zmejot i par drugi deka Real bil bolje tim ili deka imal bolje sredina.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.833
Класика Сити, играј, промашувај шанси, пуши кур. Затоа реков дека и ваков Реал ќе ги исфрли, не бидува клуб од овие, немаат тет :D
Уште нешто да напишеш и петарда ќе јадат.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Џони ти ли си? :D
Џони ги предвиди Баерн и Барселона дека ќе одат понатаму што не ви се чита некако за тоа :D..многу подли луѓе...1000 утакмици ќе погодиш,една ќе промашиш и таа ќе ти ја паметат :D

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Хаха племе им ебам сто малери им направив, мило ми е :D

Уствари има уште една утакмица, ќелавово има невидена среќа, така да Реал оди понатаму :kafence:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.545
За Рамос каков ќеф ми се напрај, фацата кога му ја дадоа во кадар, инаку за Реал навивав вечерва оти Сити не можам да ги сварам како екипа:sramezliv:
Автоматски споено мислење:

Џони ги предвиди Баерн и Барселона дека ќе одат понатаму што не ви се чита некако за тоа :D..многу подли луѓе...1000 утакмици ќе погодиш,една ќе промашиш и таа ќе ти ја паметат :D
И Лион дека ќе јади тапан од Јуве, или те смешав :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.412
Auuu kakov kejf mi se naprae za crveniov so go dobi ova kopilevo prljavo.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Колку е паднат и тој, верувам дека на сите им е сеедно што ќе го нема во реваншот.

O

ob1

Гостин
Da, zaso? Ja kako sto gledam denes KDB e najdobar igrac na City , na strana golot koj dojde od penal. Iskina denes i realno padnaa u voda smesnite muabeti na zmejot i par drugi deka Real bil bolje tim ili deka imal bolje sredina.
Единствен смешен тука си ти, колективен крах им се деси и ја изгубија утакмицата во 5 минути, а најверојатно и двобојот. Никаква врска ова немаше со Валверде. Најголема разлика направи влагањето на Стерлинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom