UEFA Champions League [2019/20]

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пеп слеп ли е што не гледа дека Менди не е фудбалер.
На времето пола форум ме цитираше за него кога велев дека е шупелка без мозок и дека од таа генерација на Монако ќе е најголем промашај. Баш Пеп требаше да знае дека не е менаџер за вакви кловнови.

Сериозен си? Нема потреба од бладање и вакви детски коментари.
Da, zaso? Ja kako sto gledam denes KDB e najdobar igrac na City , na strana golot koj dojde od penal. Iskina denes i realno padnaa u voda smesnite muabeti na zmejot i par drugi deka Real bil bolje tim ili deka imal bolje sredina.

Класика Сити, играј, промашувај шанси, пуши кур. Затоа реков дека и ваков Реал ќе ги исфрли, не бидува клуб од овие, немаат тет :D

Уште нешто да напишеш и петарда ќе јадат.

Џони ти ли си? :D

Џони ги предвиди Баерн и Барселона дека ќе одат понатаму што не ви се чита некако за тоа :D..многу подли луѓе...1000 утакмици ќе погодиш,една ќе промашиш и таа ќе ти ја паметат :D

Хаха племе им ебам сто малери им направив, мило ми е :D

Уствари има уште една утакмица, ќелавово има невидена среќа, така да Реал оди понатаму :kafence:

За Рамос каков ќеф ми се напрај, фацата кога му ја дадоа во кадар, инаку за Реал навивав вечерва оти Сити не можам да ги сварам како екипа:sramezliv:
Автоматски споено мислење:

Џони ги предвиди Баерн и Барселона дека ќе одат понатаму што не ви се чита некако за тоа :D..многу подли луѓе...1000 утакмици ќе погодиш,една ќе промашиш и таа ќе ти ја паметат :D
И Лион дека ќе јади тапан од Јуве, или те смешав :)

Da, zaso? Ja kako sto gledam denes KDB e najdobar igrac na City , na strana golot koj dojde od penal. Iskina denes i realno padnaa u voda smesnite muabeti na zmejot i par drugi deka Real bil bolje tim ili deka imal bolje sredina.
Единствен смешен тука си ти, колективен крах им се деси и ја изгубија утакмицата во 5 минути, а најверојатно и двобојот. Никаква врска ова немаше со Валверде. Најголема разлика направи влагањето на Стерлинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom