O
ob1
Гостин
Сериозен си? Нема потреба од бладање и вакви детски коментари.Samo da prasam do kaj e flasterot na KDB narecen Valverde?
Сериозен си? Нема потреба од бладање и вакви детски коментари.Samo da prasam do kaj e flasterot na KDB narecen Valverde?
На времето пола форум ме цитираше за него кога велев дека е шупелка без мозок и дека од таа генерација на Монако ќе е најголем промашај. Баш Пеп требаше да знае дека не е менаџер за вакви кловнови.Пеп слеп ли е што не гледа дека Менди не е фудбалер.
Џони ти ли си?Класика Сити, играј, промашувај шанси, пуши кур. Затоа реков дека и ваков Реал ќе ги исфрли, не бидува клуб од овие, немаат тет
Da, zaso? Ja kako sto gledam denes KDB e najdobar igrac na City , na strana golot koj dojde od penal. Iskina denes i realno padnaa u voda smesnite muabeti na zmejot i par drugi deka Real bil bolje tim ili deka imal bolje sredina.Сериозен си? Нема потреба од бладање и вакви детски коментари.
Уште нешто да напишеш и петарда ќе јадат.Класика Сити, играј, промашувај шанси, пуши кур. Затоа реков дека и ваков Реал ќе ги исфрли, не бидува клуб од овие, немаат тет
Џони ги предвиди Баерн и Барселона дека ќе одат понатаму што не ви се чита некако за тоа ..многу подли луѓе...1000 утакмици ќе погодиш,една ќе промашиш и таа ќе ти ја паметатЏони ти ли си?
И Лион дека ќе јади тапан од Јуве, или те смешавЏони ги предвиди Баерн и Барселона дека ќе одат понатаму што не ви се чита некако за тоа ..многу подли луѓе...1000 утакмици ќе погодиш,една ќе промашиш и таа ќе ти ја паметат
Колку е паднат и тој, верувам дека на сите им е сеедно што ќе го нема во реваншот.Auuu kakov kejf mi se naprae za crveniov so go dobi ova kopilevo prljavo.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Единствен смешен тука си ти, колективен крах им се деси и ја изгубија утакмицата во 5 минути, а најверојатно и двобојот. Никаква врска ова немаше со Валверде. Најголема разлика направи влагањето на Стерлинг.Da, zaso? Ja kako sto gledam denes KDB e najdobar igrac na City , na strana golot koj dojde od penal. Iskina denes i realno padnaa u voda smesnite muabeti na zmejot i par drugi deka Real bil bolje tim ili deka imal bolje sredina.