Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.406
- Поени од реакции
- 26.401
Da, rasizam bese u prasanje. I plus u Gimaraes ima eden kup crnci, ne razbiram sto zamaraat navivacite... Inace vriese Marega, ke ubiese sve pred nego.На Гимараеш - Порто испровоциран од публиката Марега побара измена и излезе од терен.
Дали пак расизам е во прашање? Па и во ПортугалијаА една сезона играше позајмен за нив и ги однесе во ЛЕ.
Najcudnoto mi bese sto ne se prekina privremeno natprevarot,i sudijata ne go sprovede praviloto od tri `cekori` za rasizam.На Гимараеш - Порто испровоциран од публиката Марега побара измена и излезе од терен.
Дали пак расизам е во прашање? Па и во ПортугалијаА една сезона играше позајмен за нив и ги однесе во ЛЕ.
Нема играно за Бенфика туку за Порто и од таму го купи Атлетико. За Порто постигна 67 гола на 90 натпревари. Од Атлетико замина за Кина и таму се повреди и не играше две години. Знам дека не го исполна својот потенцијал и еве гледам на Википедиа од 2015 до 2020 постигнал само 16 гола на 64 натпревари. Штета..Ауу ракета
Не знаев дека Џексон играл за Бенфика, која превара од играч испадна овој мајко мила.
Катастрофално изведен пенал,дното го пробуши со шутот.
Знајш дека ИЧ не обратив пажња на видеото со кој играат Порто, цело време мислев со БенфикаНема играно за Бенфика туку за Порто и од таму го купи Атлетико. За Порто постигна 67 гола на 90 натпревари. Од Атлетико замина за Кина и таму се повреди и не играше две години. Знам дека не го исполна својот потенцијал и еве гледам на Википедиа од 2015 до 2020 постигнал само 16 гола на 64 натпревари. Штета..
од JACKSON SI !! се надолу тргна за него.Знајш дека ИЧ не обратив пажња на видеото со кој играат Порто, цело време мислев со БенфикаАтлетико го продаде мислам за истата цена за која што го купи,се куртулија.