Lugje Vo Crno

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
Само да поздравам лепо друштво...
Lyrics
All You Need Is Love
All You Need Is Love
All You Need Is Love, Love
Love Is All You Need… More (езеро,океан )

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.022
Поени од реакции
42.745
Јас искрено сум ти обожавател, бидејќи со @Forza Milan!!! си го имате на ти го - дај ми го.
Не го дирај форза, сега он меси кифлички, а после нешто благо ќе спрема, да не му се налути неговата па да го остави надвор да спие.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.338
Поени од реакции
7.707
Не го дирај форза, сега он меси кифлички, а после нешто благо ќе спрема, да не му се налути неговата па да го остави надвор да спие.
Па нема ништо лошо во тоа, баш е кул. Е сега за да не му се налутат, може за благо да проба од мармаладот на Боди, гарантирано месец дена нема љутење.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Не може да имам на ти - дај ми го со некој се` што уште цица од мајка му.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.022
Поени од реакции
42.745
Не може да имам на ти - дај ми го со некој се` што уште цица од мајка му.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Малце од маџунчето на Боди да намачкаш на кифличките и одма ќе се осеќаш како мушко.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.338
Поени од реакции
7.707
Малце од маџунчето на Боди да намачкаш на кифличките и одма ќе се осеќаш како мушко.
Он си се осеќа како муж, тоа не е дискутабилно, туку мене ме интересира во кои дискотеки излегува, штом налетува на вакви девојки:
Во денешно време кога на социјални мрежи ги има еден куп и по дискотеки се даваат за пијачка и пак да не можеш да најдеш нешто, тогаш треба да си ептен.
Инаку сите сме на некој начин поврзани со мајките. Ако била многу строга, не покажувала емоции према детето, тоа дете понатака ќе преферира милфици.
Ама сега кажи за дискотеките....

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom