ezero.. okean.. praz?Само да поздравам лепо друштво...
Lyrics
All You Need Is Love
All You Need Is Love
All You Need Is Love, Love
Love Is All You Need… More (езеро,океан )
Нема праз.(изедех го)ezero.. okean.. praz?
А до пензија ќе засадеш ли нов?Нема праз.(изедех го)
aur nabrs grou lardzer!Си се најдовте зоки и бафра, две будалетинки
Не. Сега сум споен со океанот(а таму има морски алги за салата)А до пензија ќе засадеш ли нов?
Pak me inspirirash.... da pomislam na levelite koi mi pretstojat....Не. Сега сум споен со океанот(а таму има морски алги за салата)
Цела армија мои обожаватели, ауткасти.aur nabrs grou lardzer!
ron... broj poubavo....
Јас искрено сум ти обожавател, бидејќи со @Forza Milan!!! си го имате на ти го - дај ми го.Цела армија мои обожаватели, ауткасти.
Не го дирај форза, сега он меси кифлички, а после нешто благо ќе спрема, да не му се налути неговата па да го остави надвор да спие.Јас искрено сум ти обожавател, бидејќи со @Forza Milan!!! си го имате на ти го - дај ми го.
Па нема ништо лошо во тоа, баш е кул. Е сега за да не му се налутат, може за благо да проба од мармаладот на Боди, гарантирано месец дена нема љутење.Не го дирај форза, сега он меси кифлички, а после нешто благо ќе спрема, да не му се налути неговата па да го остави надвор да спие.
Малце од маџунчето на Боди да намачкаш на кифличките и одма ќе се осеќаш како мушко.Не може да имам на ти - дај ми го со некој се` што уште цица од мајка му.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Он си се осеќа како муж, тоа не е дискутабилно, туку мене ме интересира во кои дискотеки излегува, штом налетува на вакви девојки:Малце од маџунчето на Боди да намачкаш на кифличките и одма ќе се осеќаш како мушко.
Инаку сите сме на некој начин поврзани со мајките. Ако била многу строга, не покажувала емоции према детето, тоа дете понатака ќе преферира милфици.Во денешно време кога на социјални мрежи ги има еден куп и по дискотеки се даваат за пијачка и пак да не можеш да најдеш нешто, тогаш треба да си ептен.