Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Зошто да не? Како функционира, де кажи ми?
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 234492
Реалната цена му е проценета на 10 милиони моментално. Ако изигра лошо во Барса или повеќето време помине на клупа, како ќе му оди цената, нагоре или надолу? Плус, автоматски штом самиот клуб сака да го продаде играчот цената ќе е мала, зошто тој играч претставува отпад и клубот го става на пазарот, т.е. сака да го продаде.
Автоматски споено мислење:

Бели шамивчиња само да извадат навивачите, посебно значење има тоа во Шпанија, мислам дека после таков момент сам ќе си поднесе оставка.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.872
Поени од реакции
10.382
Boateng 2.0

Treba IQ test da vovedat pred da se vraboti covek vo klubov, ne e mozno kolku gluposti se desavaat.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Не знае шпански Брејтвејт, ако се земе предвид дека 90% од нашиве не знаат англиски не знам како ќе се вклопи :D Со Меси и онака е тешко да се разбереш, не пак вака. Али ај да видиме, делува како питбул, би требало да трча многу, со тоа веќе ќе биде подобар од Желкитиќ на пример :icon_lol:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.682
Поени од реакции
88.605

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Мене па сите 3 ми се допаѓаат, можеби на првиот боите можат да бидат потемни..

M

Mayavin

Гостин
Домашниов многу ко од брзање и заебанција напраен.

За црниот мислам дека цел фан клуб едвај ке чека да играме у гости. Веќе кога губиме, да губиме во стил. :cool:

Третиов и не е толку лош, сме имале и предходно розева гарнитура ама па оваа година розево-црна комбинација е, така да пролазна е.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Црниот е добар за стандардите на Најк, досега ни таков дизајн не можеа да смислат. Не ми се допаѓа кај вратот, но кога ќе се виде какви срања произведуваа минативе години, овај е и повеќе од добар.

Црниот од Борусија е веќе друго ниво, а и овај дизајн од рандом дизајнер што го имав постирано на темава:

EMxwfV1WkAAeVRu.jpeg

Сепак ова е пресложено и предобро за Најк :D

Kajgana Shop

На врв Bottom