Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Look guys Cpt. Obvious has arrived.
Што му реплицирате јас не знам. Стајте го на игнор. Мене не знаете колку ми е мирна главата што не го читам експертот за сѐ.
Автоматски споено мислење:

Не знам зошто ама не сакам да видам жолто на Рено болидот. Вака многу бесно делува...
И мене ми се допаѓа многу вака, црн. Ако не е сино-жолт, подобро црн отколку жолто-црн.

Што му реплицирате јас не знам. Стајте го на игнор. Мене не знаете колку ми е мирна главата што не го читам експертот за сѐ.

И мене ми се допаѓа многу вака, црн. Ако не е сино-жолт, подобро црн отколку жолто-црн.
Враќањето на сино жолтата би било епик потег на Рено или евентуално на Портокалово Жолта комбинација од времето Пике и Кубица кога возеа за нив мислам.

Црниов ке е смрт за болисот на многу топли трки

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Сино-жолтиот болид знаеш што си повлекува, не може таа боја секој да ја вози... ај, здравје догодина можеби :D

Сината ја ставаа тогаш пошто имаа спонзор за цигари, тешко да ја стават пак иако по неа сите ги паметат

Сината ја ставаа тогаш пошто имаа спонзор за цигари, тешко да ја стават пак иако по неа сите ги паметат
Точно, Mild Seven. Сега инаку се викаат, мислам, јапонски бренд, трети најпродавани цигари на светот се, по Marlboro и Camel.

Опаа, не ќе да е легално ова Мерцедес што го прави со предните тркала. Кога го повлекува воланот гумите одат навнатре и најверојатно му дава дополнителна брзина на правците. На други видеа се гледа како пред кривина го враќа воланот во почетна состојба и тркалата се враќаат во нормална поширока позиција.

Почнаа пак овие.

Опаа, не ќе да е легално ова Мерцедес што го прави со предните тркала. Кога го повлекува воланот гумите одат навнатре и најверојатно му дава дополнителна брзина на правците. На други видеа се гледа како пред кривина го враќа воланот во почетна состојба и тркалата се враќаат во нормална поширока позиција.

Значи годинава ќе може да си поминат со ова...

Почнаа пак овие.

Значи годинава ќе може да си поминат со ова...
У превод дури Мерцедес може да искористи ке е дозволено после више не. Според анализи на Скај мислам Мерцедес има 5 месеци предност у развој дури другиве да го направат истото што и они, таман ке го развијат ОП ПУ ПУ ВИШЕ НЕ Е ДОЗВОЛЕНО

Тие така сите титули ги освоија, а не па за ова. Хамилтон ниедна титула нема, а да не ја намести.

Ќе им прогледаат низ прсти и за ова.

Дел од мене умира после секој пост на Марик.

Барем ќе се отерасиме од тебе на форумов.
И нема да ни попуваш над глава секој ден со твоите "интелектуални" мисли.

Ovoj i riki mi predizvikaat otok vo jajcata na dnevna baza

Секако. А првпат ти го гледам ников. А во спортските теми ниедно мислење не сум ти сретнал.

Устави чекај, може си втор профил на овој горе што го цитирав.

Сериозно администрацијава треба да расчисти си двојните профили.
Најдете си ги по IP адреса и исклучете ги тие со два профила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom