тоа дека праеле нов мотор за една зима мало морген, ако така беше лесно мотор да се направи сите ќе праеја, поготово во ова време кај што моторите се научна фантастика. Видовме на Хонда што и се деси и колку време и требаше да го развие моторот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се кладам дека пола тимови веќе ова го прават. Сезонава нека биде што ќе биде и ајт.Јас мислам дека си припремаат терен за неуспехот што им следи сезонава. По логично ми е дека се насочени на развивање болид за следна сезона.
Не сум го гледал Нетфликс серијалот ама...Си изгледав, ептен ми се бендиса. Иначе Тото многу конци влече за во иднина. Ако за 5 години да речеме Мерцедес се одлучат да се повлечат, Тото останува тука дефинитивно.
Не правам спојлери![]()
потажен е од погреб све му ебам.Дел од мене умира после секој пост на Марик.
Абе дај не заебавајте со ова демек ФИА им наштетува на Ферари, до вчера у буквална смисла за јајца ги лижеа дур беа Жан Тод и Шумахер, сеа као демек контра Ферари се одело.
Јас овие плачења ги сфаќам само како очајнички обиди да се префрли вината кај некој друг. Ферари и нивните фанови треба да се запрашаат зошто немаат титула освоено веќе со години. Доминираа РБ, сега доминираат Мерцедес.Океј, до некаде држи вода. Ама тоа беше пред 15години.
Јас овие плачења ги сфаќам само како очајнички обиди да се префрли вината кај некој друг. Ферари и нивните фанови треба да се запрашаат зошто немаат титула освоено веќе со години. Доминираа РБ, сега доминираат Мерцедес.
Ферари треба многу да работат за да направат некаков успех, а не да се плаче демек ФИА ги оштетува.
ај ако е некој зафантази шифра- d5059cbddc
Влегов во лигава. Првпат играм, ги прочитав правилата и бодувањето, па ќе видам како ќе идеНека си возувкат тие што ги избрав, не верувам дека ќе праам некои промени
)
можеш три тима да си направиш ако сакаш