- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 7.459
- Поени од реакции
- 5.873
Ова е веќе навреда, полно глупави неиздржливи предрасуди, рече најкриминален ген во свет, а затоа ли во Полошко на 300.000 жители само 3 убиства, при толку оружје ? За чистотата сам се издаде, сечењето пениси е токму заради чистота.Не сум стручен и не сум извршил испитување, но од тоа што гледам на интернет мене ме вознемирува тоа што делиме држава и сме соседи со народ кој има најкриминален ген во цивилизираниот свет, не сe тушира редовно и деформира пениси на мали деца. Јасно ми е за времето во кое живееме, но не може во секоја албанска куќа да има 5 саксии со марихуана, пакетче бело во фрижидер, рачен минофрлач и по еден калашников за секој член од семејството.
Те вознемирувало тоа што Аца Лукас пеел во Скопје, а мислев дека треба да те вознемирувало појавите што сум го опишувал погоре.
Против лошиот сосед со најкриминален ген можеш и да се заштитиш, но пази ќе го јадеш од тој на кој му имаш отворено врата.
За белото во фрижидер те поздравува Аца Лукас и ти вели да не се вознемируваш, тој и неговите од Гранд, Пинк, Спц, Ртс, Снс, Спс, шират добра култура, не мирисат на ракија и лој, немаат оружје, дрога не знаат што е убиства, криминал во нивната култура нема, и затоа не плаши се, дека тие шират само мир и љубов.
YouTube
www.youtube.com
Последно уредено: