Струмица

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Човеци абе денеска не се излева од дома бе ... 40 степена е вонка ...шо ќе се праа на тава жешко кој знаа...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ке се леже дома шо да се праа на тава жешко после 6-7 саато ке се излезе од дома:vozbud:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Има тука некој гимназијалец шо полага географија за матурата? :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
как и да е од кабелнет порано беше нешто а сега е ништо исто како да имаш бесплатен интернет како тај од владата шо беше ...(односно немаш)
Ако беше така как шо викаш ништо досега немаше да има до тебе тука на кајгана освен ак не пишаше од некое комп. студио, ни да го пишаш тај пост на кајгана ни па да играаш кантер у мрежа и да сурфаш на интернето, затава бидејте благодарни и на тава шо го има.

Ќе земам ќе ги запалам некој ден на кабелнет и така ми се комшии тука.. ми го пукат филмо.
Смири страсти. Нема потреба толко да се нервираш.

трудат се ама толко можат хаха
Тука си у право. Нии се трудаме ама на народо се нема погодувачка.

Кажуват тии од Скопје ги зајбавале нешто... :)
И од скопје и од незнам дека веќе. Има нешто проблем во Романија и там е дефекто и плус тава се работе на интернето, се стабилизират врските итн. За неколко дена треба да се појаче.

абе се истте маабете ги вртат...на мене неколко пати, ќе се јавам оти немам интернет, и ќе ми кажат дечко не тее платан интернето, а нема веза идам од кај них од канцеларијата...
Најнормално неможе тава право за 5мин се да биде. Ако си платил тава значи оти си платил на секретарката и има список. Ако има пред тебе некои шо се платиле них порано ќе ги уклучат, как шо си иде редо. И как шо кажах работаме на случајо затава понекојпат нема интернет. И јас немам понекојпат интернет па не га праам толко голема.

Пред 2-3 години почна да функционира интернето на кабел нет и вии сакате се как шо сакате така да биде, да си downloadirate по 1мб у секунда, да си е се стабилен... не бива таа така право одеднч. Беше стабилен пред некое време (поточно пред 1 месец отприлика) ама сега се работе на тава.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ако беше така как шо викаш ништо досега немаше да има до тебе тука на кајгана освен ак не пишаше од некое комп. студио, ни да го пишаш тај пост на кајгана ни па да играаш кантер у мрежа и да сурфаш на интернето, затава бидејте благодарни и на тава шо го има.

Смири страсти. Нема потреба толко да се нервираш.

Тука си у право. Нии се трудаме ама на народо се нема погодувачка.

И од скопје и од незнам дека веќе. Има нешто проблем во Романија и там е дефекто и плус тава се работе на интернето, се стабилизират врските итн. За неколко дена треба да се појаче.

Најнормално неможе тава право за 5мин се да биде. Ако си платил тава значи оти си платил на секретарката и има список. Ако има пред тебе некои шо се платиле них порано ќе ги уклучат, как шо си иде редо. И как шо кажах работаме на случајо затава понекојпат нема интернет. И јас немам понекојпат интернет па не га праам толко голема.

Пред 2-3 години почна да функционира интернето на кабел нет и вии сакате се как шо сакате така да биде, да си downloadirate по 1мб у секунда, да си е се стабилен... не бива таа така право одеднч. Беше стабилен пред некое време (поточно пред 1 месец отприлика) ама сега се работе на тава.
Добро за овци ли не сметат/е вие од Кабелнет? :) Интернето од Скопје се чекал, те у Романија, шо и царина да не се чека?..

А за појачуване од лани од 1 август требаше коо се излажах и останах на Кабелнет. Така да без нози требаше да останат од Кабелнет веќе од толко лажене.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Абе ставејте си Адсл ич да не се замарате =D =D

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Добро за овци ли не сметат/е вие од Кабелнет? :) Интернето од Скопје се чекал, те у Романија, шо и царина да не се чека?..

А за појачуване од лани од 1 август требаше коо се излажах и останах на Кабелнет. Така да без нози требаше да останат од Кабелнет веќе од толко лажене.
Уклучи ли се на телекабел, - Уклучи се. Пријатно. Нема шо повеќе да праам маабет

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Уклучи ли се на телекабел, - Уклучи се. Пријатно. Нема шо повеќе да праам маабет
Не сам оште, мачам мака саа едно видео да изгледам на YouTube преку Кабелнет. Туку да те питам кабловите остануват си на мене нели, коо ќе ги викнам од Кабелнет да ме откажат (ак не ме излажат :P) нема да ги собират каблите така ли? Сакам со тие кабли право да ги искористат од Telekabel.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Миле шо се замараш толко бе човек, не е до тебе работта не си ти крив:) јас ти кажувам оти на кабелнет и платих интернет унапред за цела година од 710 денара лани а после користих интернет од 400 денара па саа види ти кој е у право тука:smir:.
Ем унапред и плаќам ем мајтап си играат со мене затва саа и јас планирам да ги сменам веќе од почетоко сум на кабелнет нон стоп и да дозволам да ме зафркават тука од Романија се чекало, од Србија се чекало...
Со повеќе од 60 кб/с не сум слегнал до саа а другарте по 600 кб/с слегнуват шо не се на кабелнет а исто плаќат не оде таа така треба веќе да се превземе нешто со тај интернето барем да не се чека ко гледам клипови на јутуб ако не другото.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Миле шо се замараш толко бе човек, не е до тебе работта не си ти крив:) јас ти кажувам оти на кабелнет и платих интернет унапред за цела година од 710 денара лани а после користих интернет од 400 денара па саа види ти кој е у право тука:smir:.
Ем унапред и плаќам ем мајтап си играат со мене затва саа и јас планирам да ги сменам веќе од почетоко сум на кабелнет нон стоп и да дозволам да ме зафркават тука од Романија се чекало, од Србија се чекало...
Со повеќе од 60 кб/с не сум слегнал до саа а другарте по 600 кб/с слегнуват шо не се на кабелнет а исто плаќат не оде таа така треба веќе да се превземе нешто со тај интернето барем да не се чека ко гледам клипови на јутуб ако не другото.
Види јас потпишах у 2006 договор за да не го купувам модемо и да имам една ИП адреса на 2 компјутера и ми наплаќаа секој месец по 1800 ден цела година и пол за после да дознаам оти не треба да се плаќа за два компјутера ако е 1 иста ИП адреса, а кабелчето е бонус со модемо и фактички за 2 компјутера е. И после година и пол модемо е веќе исплатен, а они наместо да соборат цената како на другите пакети да речеме 500 денара јас плаќаат 700, а имаше и други мучки измеѓу. Така да ного се преваранти.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
дај не ме разочаруви ...

Ак не е бил кабелнет ке е бил Стојчо (диги-нет или как е) или нет ком ...а на крај краева од секојпат е имало од поштата (мак-телекомуникации) интернет нем такви маалски детски маабете... Значи порано не сум разбирал шо сум трпил даунлоад со 14...
Ама човеците дали ти се роднини нешто или ваше е , снајделе се отвориле и започнале си приватно бизнисче ...
А за благодарност ни б од тај збор не га заслужуват.

V

Viktoranius

Гостин
Добри се кабелнет. Јас веќе едно 3 години сум на них, некојпат малце е бавно, али арно е, не сум се пожалил до саа. Само ного брзо гасате ка не е платано, ќе стигне белешката денеска и за 2 дена го гасате право.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Добри се кабелнет. Јас веќе едно 3 години сум на них, некојпат малце е бавно, али арно е, не сум се пожалил до саа. Само ного брзо гасате ка не е платано, ќе стигне белешката денеска и за 2 дена го гасате право.
Еми имаш 2 дена за да го платаш, нема сигурно да ти остават една недела... :)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
На времето арен беше нето од кабелнет ама у последно време срање невидено...

Kajgana Shop

На врв Bottom