Ако беше така как шо викаш ништо досега немаше да има до тебе тука на кајгана освен ак не пишаше од некое комп. студио, ни да го пишаш тај пост на кајгана ни па да играаш кантер у мрежа и да сурфаш на интернето, затава бидејте благодарни и на тава шо го има.как и да е од кабелнет порано беше нешто а сега е ништо исто како да имаш бесплатен интернет како тај од владата шо беше ...(односно немаш)
Смири страсти. Нема потреба толко да се нервираш.Ќе земам ќе ги запалам некој ден на кабелнет и така ми се комшии тука.. ми го пукат филмо.
Тука си у право. Нии се трудаме ама на народо се нема погодувачка.трудат се ама толко можат хаха
И од скопје и од незнам дека веќе. Има нешто проблем во Романија и там е дефекто и плус тава се работе на интернето, се стабилизират врските итн. За неколко дена треба да се појаче.Кажуват тии од Скопје ги зајбавале нешто...![]()
Најнормално неможе тава право за 5мин се да биде. Ако си платил тава значи оти си платил на секретарката и има список. Ако има пред тебе некои шо се платиле них порано ќе ги уклучат, как шо си иде редо. И как шо кажах работаме на случајо затава понекојпат нема интернет. И јас немам понекојпат интернет па не га праам толко голема.абе се истте маабете ги вртат...на мене неколко пати, ќе се јавам оти немам интернет, и ќе ми кажат дечко не тее платан интернето, а нема веза идам од кај них од канцеларијата...
Добро за овци ли не сметат/е вие од Кабелнет?Ако беше така как шо викаш ништо досега немаше да има до тебе тука на кајгана освен ак не пишаше од некое комп. студио, ни да го пишаш тај пост на кајгана ни па да играаш кантер у мрежа и да сурфаш на интернето, затава бидејте благодарни и на тава шо го има.
Смири страсти. Нема потреба толко да се нервираш.
Тука си у право. Нии се трудаме ама на народо се нема погодувачка.
И од скопје и од незнам дека веќе. Има нешто проблем во Романија и там е дефекто и плус тава се работе на интернето, се стабилизират врските итн. За неколко дена треба да се појаче.
Најнормално неможе тава право за 5мин се да биде. Ако си платил тава значи оти си платил на секретарката и има список. Ако има пред тебе некои шо се платиле них порано ќе ги уклучат, как шо си иде редо. И как шо кажах работаме на случајо затава понекојпат нема интернет. И јас немам понекојпат интернет па не га праам толко голема.
Пред 2-3 години почна да функционира интернето на кабел нет и вии сакате се как шо сакате така да биде, да си downloadirate по 1мб у секунда, да си е се стабилен... не бива таа така право одеднч. Беше стабилен пред некое време (поточно пред 1 месец отприлика) ама сега се работе на тава.
Уклучи ли се на телекабел, - Уклучи се. Пријатно. Нема шо повеќе да праам маабетДобро за овци ли не сметат/е вие од Кабелнет?Интернето од Скопје се чекал, те у Романија, шо и царина да не се чека?..
А за појачуване од лани од 1 август требаше коо се излажах и останах на Кабелнет. Така да без нози требаше да останат од Кабелнет веќе од толко лажене.
Не сам оште, мачам мака саа едно видео да изгледам на YouTube преку Кабелнет. Туку да те питам кабловите остануват си на мене нели, коо ќе ги викнам од Кабелнет да ме откажат (ак не ме излажатУклучи ли се на телекабел, - Уклучи се. Пријатно. Нема шо повеќе да праам маабет
Миле шо се замараш толко бе човек, не е до тебе работта не си ти кривУклучи ли се на телекабел, - Уклучи се. Пријатно. Нема шо повеќе да праам маабет
Види јас потпишах у 2006 договор за да не го купувам модемо и да имам една ИП адреса на 2 компјутера и ми наплаќаа секој месец по 1800 ден цела година и пол за после да дознаам оти не треба да се плаќа за два компјутера ако е 1 иста ИП адреса, а кабелчето е бонус со модемо и фактички за 2 компјутера е. И после година и пол модемо е веќе исплатен, а они наместо да соборат цената како на другите пакети да речеме 500 денара јас плаќаат 700, а имаше и други мучки измеѓу. Така да ного се преваранти.Миле шо се замараш толко бе човек, не е до тебе работта не си ти кривјас ти кажувам оти на кабелнет и платих интернет унапред за цела година од 710 денара лани а после користих интернет од 400 денара па саа види ти кој е у право тука:smir:.
Ем унапред и плаќам ем мајтап си играат со мене затва саа и јас планирам да ги сменам веќе од почетоко сум на кабелнет нон стоп и да дозволам да ме зафркават тука од Романија се чекало, од Србија се чекало...
Со повеќе од 60 кб/с не сум слегнал до саа а другарте по 600 кб/с слегнуват шо не се на кабелнет а исто плаќат не оде таа така треба веќе да се превземе нешто со тај интернето барем да не се чека ко гледам клипови на јутуб ако не другото.
дај не ме разочаруви ...Ако беше така как шо викаш ништо досега немаше да има до тебе тука на кајгана освен ак не пишаше од некое комп. студио, ни да го пишаш тај пост на кајгана ни па да играаш кантер у мрежа и да сурфаш на интернето, затава бидејте благодарни и на тава шо го има.
Еми имаш 2 дена за да го платаш, нема сигурно да ти остават една недела...Добри се кабелнет. Јас веќе едно 3 години сум на них, некојпат малце е бавно, али арно е, не сум се пожалил до саа. Само ного брзо гасате ка не е платано, ќе стигне белешката денеска и за 2 дена го гасате право.