Pa i ti si u pravo kakva berza takov forumПа нема ништо ново на МСЕ...МПТ рипнала...Мукаетов купил Акции од АЛК. Вчерашни вести...Корана се ближи, Паники во светов. Ама Тито...
Pa i ti si u pravo kakva berza takov forumПа нема ништо ново на МСЕ...МПТ рипнала...Мукаетов купил Акции од АЛК. Вчерашни вести...Корана се ближи, Паники во светов. Ама Тито...
Prasanjeto ovde e kako gi prodal i na kogo gi prodal? Posto ne se pominati preku berza.
Dali mozda saka da povleche noga i drugi da prodavaat, za da moze @dekis nas da kupuva
Preku berza pomina... blokce... a koj gi kupil ne znam...Dobra kolicina pomina denes teteks... konecno nekoj parajlija I mene da me poslusha deka vredi za ovie pari...
Mozda Ekolog.....!?!?!?Preku berza pomina... blokce... a koj gi kupil ne znam...
има поопасен, Балона Вирус, посебно ако се наближува КактусссПа нема ништо ново на МСЕ...МПТ рипнала...Мукаетов купил Акции од АЛК. Вчерашни вести...Корана се ближи, Паники во светов. Ама Тито...
Ради Макрон и Меркел ќе гласа некој за Заев ...не е ни темата тоа. Како и да е можда ќе има овци што ќе купуваат ради датум за преговори ЕУ. А кај има овци има и волна.
Izgleda evropjanive gi vidoa predizbornite anketi, pa sega brzaat da popravat sto moze da se popravi... pred dva dena Merkel, sega I ovoj lepotanov...
samo prashanje za milion dolari e dali kje uspeat do krajot na mart (pred izbori) ili (kasno stize Marko na Kosovo polje) vo maj...
Tie ovci sto kupuvaa pred samitiot na eu vo oktomvri sega imaat 10-20% (pred, a ne kamo li nie sto kupivme posle razocaruvanjeto)... kazi ti kako iskusen volk kolku imash napraveno? Otvori gi kartite pa da sporeduvame...Ради Макрон и Меркел ќе гласа некој за Заев ...не е ни темата тоа. Како и да е можда ќе има овци што ќе купуваат ради датум за преговори ЕУ. А кај има овци има и волна.
Јас мислам дека берзава нема да ја биде уште многу и ќе колабира. Но сега е најдобро за шпекулирање и краткотрајни тргувања.Tie ovci sto kupuvaa pred samitiot na eu vo oktomvri sega imaat 10-20% (pred, a ne kamo li nie sto kupivme posle razocaruvanjeto)... kazi ti kako iskusen volk kolku imash napraveno? Otvori gi kartite pa da sporeduvame...
P.s. koj kako kje glasa i zoshto, ic ne me briga da ti kazam...
Јас сум од вторитеГледам како викате дека купувате акции и не ми е јасно по колку тоа имате вложувања на МСЕ... Купи-продај правите нон-стоп, или долгорочно вложувате и ги заборавате?
eve ti nekolku pricini zoshto nema da kolabira (kratkorocni korekcii od 5-10-20% se sekogash mozni i dobrodojdeni, ama kolabiranje e tezok zbor):Јас мислам дека берзава нема да ја биде уште многу и ќе колабира. Но сега е најдобро за шпекулирање и краткотрајни тргувања.