ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Yo Kai Watch на МРТ 1 секој работен ден во 12:05 колку што видов.

Секако синхорнизирано на македонски јазик.

Нз дека имало и пилот/шорт, тоБ е афкорсс, мај кајнд оф аниммее

Дајте прелог некое аниме без shounen предлози ќе ве замолам :)

Chihayafuru,
Usagi Drop,
Working!
Isekai Shokudou,
Akagami no Shirayuki-hime,
Mahoutsukai no Yome,
Maoyuu Maou Yuusha,
и ваљда Kakuriyo no Yadomeshi.

Гледано еве што имам гледамо
Baccano! ,Berserk ,Monster ,Ergo Proxy , Elfen Lied ,Deadman Wonderland ,Death Parade ,Ghost in the Shell ,Black Lagoon ,Hellsing ,Code Geass ,Cowboy Bebop , Attack on Titan, One punch man, Mononoke, Jormungad имам уште некои не ми текнува

Baccano! ,Berserk ,Monster ,Ergo Proxy , Elfen Lied ,Deadman Wonderland ,Death Parade ,Ghost in the Shell ,Black Lagoon ,Hellsing ,Code Geass ,Cowboy Bebop , Attack on Titan, One punch man, Mononoke, Jormungad имам уште некои не ми текнува
Samurai Champloo?

Chihayafuru,
Usagi Drop,
Working!
Isekai Shokudou,
Akagami no Shirayuki-hime,
Mahoutsukai no Yome,
Maoyuu Maou Yuusha,
и ваљда Kakuriyo no Yadomeshi.
мислам дека се повеќето shounen и shoujo ама благодарам
Автоматски споено мислење:

го гледам ма да и тоа е shunen

Speed Grapher, мислам дека беше сеинен.

Durarara ако го немаш гледано изгледај, направено е според лајт новела од истиот автор на baccano! - Мене ми се допадна, а и не е многу долго има 4 сезони првата 25еп другите три по 12еп.

Ќе го погледнам благодарам
еве ти уште неколку, ама некои од нив не се завршени и можно е да бидат малце шонен.
Ajin, Basilisk, Dorororo, Inuyashiki, Gangsta, Gungrave, Drifters, Requiem for the phantom, Kaiji, Bungou stray dogs, Gantz(pozelno e manga), psycho pass.
овие со болдов ми беа прејаки.

Дајте прелог некое аниме без shounen предлози ќе ве замолам :)
B: the beginnning,Devilman crybaby,shigurui,erased,parasyte the maxim ако немаш неш од овие гледано бинџни ги кратки се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom