Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Имам чувство дека Родриго ќе биде голем промашај ако го донесат, не знам зошто :D за никој сум немал такво претчувство, еве сега за него така ми иде.
Што играч е детево?

Искрено не знам. Знам само дека даде 2 гола против Челси во финалето на младинската ЛШ пред 2 сезони (3-0). Не ни знаев дека уште е дел од Барса Б.
Туку, кажи ти што играч е овој Matheus Pereira? :D

Имам чувство дека Родриго ќе биде голем промашај ако го донесат, не знам зошто :D за никој сум немал такво претчувство, еве сега за него така ми иде.

Искрено не знам. Знам само дека даде 2 гола против Челси во финалето на младинската ЛШ пред 2 сезони (3-0). Не ни знаев дека уште е дел од Барса Б.
Мислам дека годинава дојде и дека Раиола му е агент, ако не го имам помешано со друг.
Јуве овие обично ги зема ради профит, ги шиткаат кај стигнат после година две.

Експресно ќе го шитнат Перез, добра одлука, нема квалитет за Барса.

Родриго не дава многу голови, но затоа учествува во игра со топка, тоа е многу битно. Е сега со Меси еден играч во милион може да се вклопи, зошто мозокот на Меси не е баш разбирлив за нормален фудбалер, тука има голем сомнеж. Но, како и да е, мора да се доведе напаѓач.

Добар играч младинец со доста потенцијал. Во летото за Јуве даде одличен гол на припремите. На прашањето зошто го продаваат Паратичи рече дека е играч кој му одговара мн на стилот на Барселона додека др му одговара повеќе италијанска лига.

Замената ја договараат месец дена зошто толку време не знам :)

deneska ke se vide kolku ke bidat spremni fudbalerite i taktikata na Setien,ili pak ista pesna kako na ostanatite gostuvanja

Според составот 4-3-3 освен Фати ако не игра крилест бек десно.
Средината Артур - Бускетс - Де Јонг.
Умтити пак на штопер место Ленгле.

На хартија 4-3-3, во напад мислам дека позади ќе остануваат 3ца: Пиќе, Умтити и Роберто како стопери.

Инциденти пред Местаља помеѓу навивачи на двата клуба.

Состав каков што сите сакаме, освен можда Видал место Артур бидејќи овие ќе влезат жустро а тука најдобар е Видал. Ова е технички најпоткованиот состав што може да се извади, па да видиме колку научиле за две недели :)

Бускец повеќе не го заслужува местото во првиот тим

Каква грешка од тренер... Од 10 играчи 6 играат на неприродни позиции.

И да ми го испуши куров коментаторот за пеналот и едната нога напред на Тер. Све женско да му ебам у фамилија.

Каква грешка од тренер... Од 10 играчи 6 играат на неприродни позиции.

И да ми го испуши куров коментаторот за пеналот и едната нога напред на Тер. Све женско да му ебам у фамилија.

Шо грешно зборе коментаторо, вика дека треба да се пренове пенало. Не е грешка, праве чекор напред, не смее според правилата. Мизерен клуб.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Шо грешно зборе коментаторо, вика дека треба да се пренове пенало. Не е грешка, праве чекор напред, не смее според правилата. Мизерен клуб.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Кој си ти бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom