Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во право си за се, само зборот ми беше дека не е се така црно како што наведуваат некои, не сме биле спортска нација а јас тврдам оти е обратно само ете системот е таков што неможат да успеат, едино ако имаат среќа па заминат странство. Ете Столе го зезале, мене пак ме зезаа професори зошто не одев на тренинзи, не дека не ме бивало ама имало поквалитетни од мене и пак со сила мораш, природните науки си ги баратав јасАма и немаме ние како држава план за спортисти, настрана што немаме facilities. Видете ја Словенија што прави, ако си талентиран за спорт те вадат, те изолираат и нема шанси некоја ругоба професорка во средно да те малтретира за испрашување иако треба да идеш на европско (од искуство ова).
Па Столе година во средно го паднаа само затоа што отсуствуваше со ракометот а сигурна сум дека некои единичари што бегале од часови без оправдание не биле паднати. Што сакаш повеќе...
Има спортисти иако сакаат да се бават со спорт, напоредно сакаат и да учат средно/студираат, зошто одма да се етикетира некој како неписмен и low IQ? Проста раја сме, многу.
ште играме утешна група со ФранцеЧекам после мечов официјалната математика да излезе![]()
Официјална математика за когоНе се ништо посебно австријциве..
Се надевам Украина ќе изнајде сила да ги намачи чесите, технички мислам и Украина има шанса за второ место ако ја победи Чешка а ние изгубиме од Австрија
Автоматски споено мислење:
A, ништо, ние играме пред Украинците, ќе знаат тие што треба да прават..
Чекам после мечов официјалната математика да излезе![]()
Значи ова е официјално?Официјална математика за кого
За наш пролаз математиката е,
Ако ги тепаме Австрија,а Чешка изгуби од Украина,МКД-1,АВС-2.
Ако ги тепаме Австрија со 2 разлика,а Чешка ги победи Украина.АВС-1,МКД-2
Ако ги тепаме Австрија со 3 или повеќе разлика,безразлика на резултатот Чешка-Украина.МКД-1,АВС-2.
Ако изгубиме од Австрија,аут.
Шо мислиш зш го имав играно плусОној киклопот од Чешка, левакот, што у второ не утепа, побогу зошто даваше голови ко на тренинг? Значи тромав двометраш три пати на наместена одбрана да ти влезе како нож низ врел путер за мене е непоимливо.
Пошто сме неспособни нели, ќе тепаме 1 разлика и со 2 победи ќе испаднемеЗначи ако ги тепаме Австрија со 2 разлика втори сме ама носиме 2 бода во следната фаза, а Австрија 0.![]()