Знам, сеедно. Јако е.Абе не е тоа Хитлер.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам, сеедно. Јако е.Абе не е тоа Хитлер.

Pa vidov kolku sto ima Info, tie Beko edno vreme gi faleva tuka kao so LG kompresori bile i kao TOP i se zaletaa...najdov za LG deka F3 ispisuva kako brzina na Fan koga e vo Fan mode....ama stom kaj drugarti e na mod greenje ova nevazi....i koga nema servisno samo gospod znae sto moze da bide.Za F3 problemov, vide?
Za dupli Akaunt sledi BAN Permanent....A @tom_i kladba stavam deka e istiot FlemgmaX posto nekolku pati go citiras.Кога сме кај разочарувањето. Оскарот за глума, специјални ефекти и сценарио оди кај..та-дааамм
Gree Amber
Прегледај го приврзокот 228249

За мене е тешко да почувствувам ако не го разберам

Одвај чекам да го гледам. Мислам дека нема доволно филмови за WW1 а и стварно може да се долови прејака кинематографија низ рововите и движење со камера.Вчера бев на 1917 одлично возење низ првата светска војна. Нема некоја посебна приказна но камерата е феноменална, долги кадри со одлично доловување на ситници. Тензична атмосфера 2 сати те држи напнат времето ми помина како 20 минути да сум бил на кино. Роџер Дикинс сигурно зема оскар за кинематографија, се друго би било криминал. Препорака кој е во можност да го изгледа на кино.
Монтажиште за сечиј вкус!Dosta se slagame so nasite predlozi
Dosta se slagame so nasite predlozi