Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
А само замислете си да требаше да испалтат како што првично најавуваа над 100 милиони евра, па после намалија 70, па 40.... и на крај имаш 3 милиони евра за едно тромесечје и не можеш да ги исплатиш онака како што си најавил, ваљда последниот кватрал од 2021 ќе го исплаќаа во 2030.

упм, погрешна ми била, сум утнал една нула. Сеа што е чарето?

упм, погрешна ми била, сум утнал една нула. Сеа што е чарето?
Na transakciskata?
Ako ti e za transakciskata, mozes da ja smenis vo podesuvanjata na profilot.
0084985b571f900f0868b15193be95ad.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ќе исплатат пред избори, посвежо да биде.
ќе исплатат при крај на вториот мандат :eek:
туку скенирам нови сматки ама програмот на ПЦ-то не покажува 2020, треба изгледа инсталирање НОВА програма Мој ДДВ ??

Ја сменив, него дали ќе пуштат пари на точната? :)
најверојатно ќе треба да ги контактираш, не верувам дека автоматски ќе пушти системот пари

туку скенирам нови сматки ама програмот на ПЦ-то не покажува 2020, треба изгледа инсталирање НОВА програма Мој ДДВ ??
ПЦ?
абе јаки програмери се тие таму што работат, чекај сега да ја преправат за 2020 програмата. :tapp:

на мобилен си е ок најверојатно ке се ажурира
2ead12a297ee7c6093aa21c9f9565fc7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

А можеле и порака на тие со погрешка сметка да им пратат да ја коригираат. Да сакале они можеше и сега да се заврши со 100% исплата. Ај од новиот буџет со повеќе пари на сите ќе исплатат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom