Секако, све плаќаа они. Све за добробит на државата.
Greshka be o ti bratuched. Na neshto drugo sum mislel.Да, твоите идат у банка кога ке земат плата и си ги сервисираат долговите на време. Кај нив остај тоа терминалите, никој не плаќа струја, вода, данок такви работи. Они се најголемите должници на државата.
Сдс го знаат тоа и исто како и на претходните избори во 2016 така и сега, ги таргетираат албанските гласови со вакви популистички мерки односно со директно купување гласови.
Posebno ako trpenieto na tie drugite e mnogu istenceno a imaat moznost da baniraat. Tuku da te prasam kako stois ti so trpenieto? Lordot ocigledno imase epten istenceni nervi, skoro ko da gi nemase po isklucvase po drugi temi. Ti kako se osekjas vaka psihofizicki. Ne mi e za banot, onaka drugarski te prasvam, da ne te mislam. Znaejki kakvi se ima tuka vo misla me klade.Oooo
Темата е привремено затворена.
Автоматски споено мислење:
Пред се голема благодарност до @LordDragonII за досегашниот ангажман на темава.
Да не бидам погрешно сватен, дечкото си продолжува да модерира во подфорумов Вести и случувања но од овај момент темава ќе биде под моја контрола, и дел од правилата ќе претрпат измени и модификации.
Едит: темата е отворена.
Автоматски споено мислење:
За почеток се тргнати бановите од: @Scirea @Marick14 @Наќо Скопски @ВардарскиМКД
Идеата е да се пружи рака, а за возврат да се добие респект и разбирање со зборови, а не казнени/опомени и банови.
Ако некој се обиде да ја злоупотреби мојата добра вољја, ќе си ја плати цената тридупло.
Сакам да имаме дискусија во рамки на темава, сакам да има слобода на говор НО ВО ИСТО ВРЕМЕ СЕКОЈ ТРЕБА ДА Е СВЕСЕН ДЕКА ОВА Е СЕНЗИТИВНА ТЕМА ВО СЕНЗИТИВЕН ПЕРИОД И НЕМАМЕ ПРОСТОР ДА СЕ ЗАЕБАВАМЕ СО ТРПЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ.
Благодарам однапред, и продолжете со дискусија.
Не се секирај воопшто за мене, доволно долго сум тука за да знам како треба да се изгради взаемен почит со членовите.Posebno ako trpenieto na tie drugite e mnogu istenceno a imaat moznost da baniraat. Tuku da te prasam kako stois ti so trpenieto? Lordot ocigledno imase epten istenceni nervi, skoro ko da gi nemase po isklucvase po drugi temi. Ti kako se osekjas vaka psihofizicki. Ne mi e za banot, onaka drugarski te prasvam, da ne te mislam. Znaejki kakvi se ima tuka vo misla me klade.
Abe znam ama takov sum po dusa, osetliv, se na dusa si klavamНе се секирај воопшто за мене, доволно долго сум тука за да знам како треба да се изгради взаемен почит со членовите.
Ќе напусти политика ако не победи на избори 12Ај да прашам...
Кое е најновото ветување од Зоки и колку истото ќе биде исполнето?
Каква украдена идеа од Вог, чо-ве-че.Снимката што го одбележа денот... Коста Петров, секоја чест човече
![]()
Мила како Марго
ПР шаманот на владачката партија решил преку еден познат формат да им ги приближат високите политичари на широките народни маси и да им се покаже нивниот „човечки лик“ (што е стара и неостварена желба на сите политичари). Почнале со тоа што им е најлесно, со Мила Царовска. Да те видам оди...off.net.mk
Немој така, Коста е новиот Мартин. (Треба некој секојдневно да го потсетува Мартин за тој феноменален факт.)Толку да се мртваци без мозок и тронка иновација, да смислат нешто.
Cekaj malce, poleka. Velis VMRO-DPMNE izleglo epten kratkovido sto barase ostavka od Zaev povikuvajki se na przinskiot dogovor, a zbor ne napisa za dolgogledosta na VMRO koga se slozi i go prifati toj dogovor na koj sega kusogledo se povikuva.Пржинскиот модел е исто жива глупост. ВМРО-ДПМНЕ излезе тотално кратковидо со тоа што бараше оставка од Заев, и ќе направи пракса од таа шизофренија. Има други примери за таков “модел“ во блиско минато. Сите фалирани држави низ Северна Африка што излегуваат од граѓански војни. Ама не верувам дека во било која од нив остана како пракса.