Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
0 шанси против една од најлошите одбрани во ПЛ. The special one (y)

Ама Арсенал требало да си го земат Жозе, победнички менталитет ќе донесел :pos: човеков нема допир со реалноста, како 70 годишник со Алцхајмер е.

Голем поздрав до Ентони Тејлор. Пријателот денес апсолутно ништо не погоди, а се пред очи му се одвиваше.
Каков говнар англиски.

Ај ние немаме средина, ама овој легендата ги има Ериксен, Ндомбеле, Ло Селсо и сите тројца ги чува на клупа :facepalm: Нека се чудат после зошто неможат една шанса да креират

Последно уредено:
Mourinho: "I hope that Rudiger recovers from his broken ribs; because for sure he must have few broken ribs." :place:

Мене па ич не ми се јасни фудбалериве, еве пример Сон у овој случај. Со ВАРов и милион камери што има на секој дел од терен, овој земал мафта со рацете и иронично се смее ко демек ништо не му направив, а самиот е свесен (ваљда) дека му даде намерно копачка у стомак или кај и да е. Дно :tapp:

Мене па ич не ми се јасни фудбалериве, еве пример Сон у овој случај. Со ВАРов и милион камери што има на секој дел од терен, овој земал мафта со рацете и иронично се смее ко демек ништо не му направив, а самиот е свесен (ваљда) дека му даде намерно копачка у стомак или кај и да е. Дно :tapp:

Нема врска де. Ќе се извини следен пат пред камера повторно, не дека е суптилен лигавец (иначе феноменален фудбалер) склон на гнасни потези.

Последно уредено:
[emoji91][emoji91][emoji91][emoji91]
69b81778b5730093cce1eaddc087f62f.jpg

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Зачудувачки е фактот што денешниот перформанс на најдобриот на сите времиња остана скоро неискоментиран.

Ок, изгубен сум.

За кого се збори?

Некој од Тотенхем? Јунајтед? Играч? Тренер?

Тотално не знам што имплицирате со муабетов, ниту еден од луѓево што беа денеска дел од Премиер Лига не биле никогаш спомнати како најдобри на сите времиња..
Единствено Мурињо..
Ама ретко кој го користи зборот "перформанс" за тренери... така да...неам појма што се дебатира у последниве два поста :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom