Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Браво! Нека биде оваа победа почеток на континуирани добри настапи до крајот на сезоната. Оле си набилда кредит сега и со 1-2 засилувања во јануари може да се надеваме на топ4.

Lele Pereira za zadnava akcija nema mozok ovoj za fudbal pu be

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Не e тој за голем клуб нема капацитет да игра за тим кој би се борел за највисок пласман. Тој е за екипи како Норвич, Њукасал i слични. Колку ни фали на таа позиција играч се гледа од авион.

Али одбраната денес си ја заврши работата одлично, Ван Бисака, Мегваер, Фред, Шо и Лиделоф изгинаа на терен.
Де Хеа ни го изваде 2-3 пати дупето од сигурни голови.
Џејмс на контрата во второ 2 секунди порано да направеше пас можеше да му го забиберат уште еднаш и да слават со време.

Переира и Лингард на една троколка да ги качиш и да се дерат „Старо купујем, старооооо!!!!“

Mora da se pofali Fred kine bratot samo taka neka prodolzi

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Нека ме цитира пак членот пред 2 недели со Вила кога рече кој знај која уткамица ја гледам и дека Фред е најлошиот играч во Јунајтед :D
Фред станува многу благодарен играч, очигледно му беше потребно време да се адаптира и уигра добро...

Реално и нема кој да пушти од клупа да згусни средина освен Переира, Матиќ е веќе отпишан инаку добро би ни дојдел во вакви ситуации.
Имаме сега "лесни" противници, очекувам наредна победа да ни биде против Арсенал на 1ви јануари. :pijanco:
Конечно повредениве се вратија плус веројатно со Погба од следен меч, периодов може да биде пресврт на сезоната за нас. Ама со годинашниов Јунајтед никад се незнам.

И идемо још једном. Manchester is RED!

Честита победа, ѓаоли!
Петто место на табела, со тенденција за одење нагоре. [emoji2]

Следен натпревар - со Евертон на Олд Трафорд.

Come on, United!!! [emoji837][emoji836][emoji835]

Нека ме цитира пак членот пред 2 недели со Вила кога рече кој знај која уткамица ја гледам и дека Фред е најлошиот играч во Јунајтед :D
Фред станува многу благодарен играч, очигледно му беше потребно време да се адаптира и уигра добро...

Priznavam denes izigra mashki mnogu. Daj boze da gresham vaka za site

Али одбраната денес си ја заврши работата одлично, Ван Бисака, Мегваер, Фред, Шо и Лиделоф изгинаа на терен.
Де Хеа ни го изваде 2-3 пати дупето од сигурни голови.
Џејмс на контрата во второ 2 секунди порано да направеше пас можеше да му го забиберат уште еднаш и да слават со време.

Переира и Лингард на една троколка да ги качиш и да се дерат „Старо купујем, старооооо!!!!“
Се сложувам со 2. и 3. пасус. А со 1. делумно.
Сите други беа на врвно ниво, освен Линделоф, тој имаше неколку моменти каде што испадна од игра. Како со стаклени нози ми игра, никогаш не осеќам сигурност кога тој ја има топката.

Мора да донесеме играи креативци за полесно да се справуваме со бункер-екипи,ако сакаме да фатиме топ4,нека го земат ериксен во јануари и еден веззен и напаѓач за ротација

Се сложувам со 2. и 3. пасус. А со 1. делумно.
Сите други беа на врвно ниво, освен Линделоф, тој имаше неколку моменти каде што испадна од игра. Како со стаклени нози ми игра, никогаш не осеќам сигурност кога тој ја има топката.
Затоа и е последен во првата реченица :) али играше борбено денес, сепак со Сити играа, не со некој лев тим од долниот дел на табелата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom