Лаутаро мислам дека прв играше со рака, кога ја смируваше.Јас се кладам дека до крај на сезона за Јувентус ќе биде свирнат пенал како онаа ситуација кога Манчини блокираше удар на Мартинез и топката после му удри во рака. Тогаш Мондонико ќе каже дека според новите правила иако топката прво удрила во нога па после во рака, сепак ситуацијата била за гол и раката во неприродна позиција а исто така се гледа и јачината на топката во ногата...
Pazite go nostradamusov, isto taka predvide deka Leicester kje stanat sampioniУтре Лацио ќе изигра за Интер против the evil empire и титулата есенски шампион ќе остане таму кај што припаѓа.
Jas se izvinuvam, mislev deka sinobusot go citirav #novdiopterPazite go nostradamusov, isto taka predvide deka Leicester kje stanat sampioni
cista, ko mane so united mislam ili siti bea, uste od start bev ubeden deka morase tuka igra so raka da ima, takvo perfektno smiruvanje so telo u takva situaciaj i polozba malomorgen.Лаутаро мислам дека прв играше со рака, кога ја смируваше.
Иста, да, со Јунајтед беше, си ја спушти лабаво на нога. Мада и да немаше игра со рака од Лаутаро, прашање е дали ќе свиреше пенал, зошто реално дискутабилна одлука. Да е за твој тим, би урлал да свират ама да свират против твој тим би беснеел дека е напуцанаcista, ko mane so united mislam ili siti bea, uste od start bev ubeden deka morase tuka igra so raka da ima, takvo perfektno smiruvanje so telo u takva situaciaj i polozba malomorgen.
Смолинг цела сезона игра маестрално.. Ретардирани ќе испаднат ако не го купат Рома..Јас подобра партија на Смолинг неам изглеано. Тројкана позади на Интер брииииј, цврсти, компактни.
Премногу шанси прокоцка Интер.
Автоматски споено мислење:
А да и судијата, точен ко швицарски сат
Не видов тоа, мислев дека не свирел ради правилото дека прво со нога ја удрил.Лаутаро мислам дека прв играше со рака, кога ја смируваше.
Чиста за жал.. Многу глуп договор нема што... Рома ја покачиле понудата и самиот Смолинг изјави дека сака да остане во Рома..cista pozajmica e ili so pravo za otkup.
Od koa si naprai vandijkovka na glava, vrie.
Лош ден.. Многу добро делуваат со Смолинг како партнери во теков на сезонава..I jas sakav za Smoling da pisam, vcera izigra kao kombinacija od Vidic i Rio u najdobri denovi. Lukaku bukvalno nitu eden biten duel ne dobi, osven u prvo eden faul sto napravi Smoling na 30tina metri od gol.
Od druga strana onoj Mancini sto go zborat za ogromen talent izigra KATASTROFALNO. Onaka ocaen bese cel mec, napravi 3-4 pocetnicki greski od koi 2 pati ako ne se lazam zicer imase Inter. Plus i mnogu dueli izgubi od Lautaro taka da los vpecatok mi ostavi. Go nemam gledano mnogu mnogu, mozda e samo slab den, who knows.
turi mu kurot togas, zimas igrac, go bildas, im go vrakas sreden spremen da im gazi, 30 godini ima, ako digne forma ima 2-3 godini u nego dobri sigurno.Чиста за жал.. Многу глуп договор нема што... Рома ја покачиле понудата и самиот Смолинг изјави дека сака да остане во Рома..
Срамоој живи ќе се потсмеваат ако не го купат..