Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Fala mnogu!

Inace kukjata e kupena gotova celata nie samo se vselivme i predhodniot gazda gi ima postaveni vakvi stekeri niz site terasi, a mozebi od stranstvo gi ima doneseni bidejki raboti ss kamioni
Здраво

Ако може слика од штекерот, како изгледа.

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Инаку и ја си смеаам така и им ја приложувам картичката ,а они мислат дека ја сум оној циганон од Гтц што веќе 20години по ред лекува некого,или му требат пари за операција за некого,и да на самата картичка има жолто смајли :) .

OVA.jpg

Po daikin ftxf50 na red dojde mitsu LN35 , za montaza ke ceka prolet , sega mi treba nesto max do 28k 3.5ka za vlezen hodnik so strpenici za sprat , nekoj predlog Gree Haier .....
Od Gree ovoj model
Ili rebrendiran TST https://klimi.mk/product.php?id=368

Od Haier ovoj model

Od Gree ovoj model
Ili rebrendiran TST https://klimi.mk/product.php?id=368

Od Haier ovoj model
Taka nesto i mene mi ide na prv pogled , tst poeftina ama so r 410 , ke se odlucam pomegu tie dve lomo i haier , mislev i za ucrown ama nekako ne e toj lepotan za u hodnik a i duplo poskapo ke izleze

Taka nesto i mene mi ide na prv pogled , tst poeftina ama so r 410 , ke se odlucam pomegu tie dve lomo i haier , mislev i za ucrown ama nekako ne e toj lepotan za u hodnik a i duplo poskapo ke izleze
TST jas ja imam do sega sum mnogu zadovolen ista e so Gree lomo samo sto TST e na R410 a Gree LOMO e na R32 freon mada freonot ne igra uloga i 2-ta freona se ok taka da za koja i da se odlucis dali TST ili Gree LOMO nema da zgresis.

TST jas ja imam do sega sum mnogu zadovolen ista e so Gree lomo samo sto TST e na R410 a Gree LOMO e na R32 freon mada freonot ne igra uloga i 2-ta freona se ok taka da za koja i da se odlucis dali TST ili Gree LOMO nema da zgresis.
Druze t.s.t e ista so gree lomo Eco ...so lomo lc neke da e se isto ...

Druze t.s.t e ista so gree lomo Eco ...so lomo lc neke da e se isto ...
Druze TST e ista so ovaa Gree Lomo samo e freonot razlicen drugo e se isto.

Dajte predlog za sto e mozno najevtina inverter klima koja ke mi vrse rabota za vo mala soba od 9 kvadrata so 3cm vnatresna izolacija i pvc dzam i vrata so moznost za planiranje da stavam natam i nadvoresna izolacija fasada od 10cm.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom