TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
3-1 до 91ва и 3-3......Само Динамо може вакво нешто. На врв на тоа бод извади Италија.
Знам, многу кретенски потег од неговата страна, требаше да му го препушти пеналот.Да му го оставеше пеналот, ке испишеше историја малиот, хет трик во ЛШ за 10 минути, најбрзиот некогаш.
А што очекуваше со играч помалку и плус Волкер на гол?realno pognsen tim od city amin... tolku se pickaa ne e prvpat... jasno mi e deka imaat igrac minus i site tie raboti, ama tolku se gnasni toa e nesto nevideno.Ne znam na koj nacin nekoas bi osvoile LS.
Nacinot i se ostalo gi pravi epten gnasni, ama znam koj moze taka da gi nauci.А што очекуваше со играч помалку и плус Волкер на гол?
3:3 леле која брука ејјј да заводиш со црвен 3:1 и да примиш два гола во последните две минути па нека се гонат у три лепе пичкематеринеДинамо 3-1![]()
![]()
Не се суди у нокаут фаза иначе во групи можеова на Динамо пенал беше? дека нели во 97 минута не се судат пенали..![]()
![]()
После ова заслужуваат да испаднат скроз како последни во групата. И реално тоа и ќе се случи. 2 пораза до крај и чао пријатно.3:3 леле која брука ејјј да заводиш со црвен 3:1 и да примиш два гола во последните две минути па нека се гонат у три лепе пичкематерине
Раул, за нијанса помлад.Дали Родриго е најмладиот играч кој постигнал хет трик во ЛШ ?
со победата скоро и ќе им беше обезбеден пласманот, заводват со црвен картон два разлика и примаат два гола последни две минути кога и противникот има црвен, немам коментар стварноПосле ова заслужуваат да испаднат скроз како последни во групата. И реално тоа и ќе се случи. 2 пораза до крај и чао пријатно.
Против Ференцварош ?Раул, за нијанса помлад.
Не е малце глупо да се силиш а 0:0 ви извади на кампот екипа која ја нема на фудбалската мапа ?
Па барем бод освоивмеНе е малце глупо да се силиш а 0:0 ви извади на кампот екипа која ја нема на фудбалската мапа ?