UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
3-1 до 91ва и 3-3......Само Динамо може вакво нешто. На врв на тоа бод извади Италија.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
realno pognsen tim od city amin... tolku se pickaa ne e prvpat... jasno mi e deka imaat igrac minus i site tie raboti, ama tolku se gnasni toa e nesto nevideno.Ne znam na koj nacin nekoas bi osvoile LS.

O

ob1

Гостин
Да му го оставеше пеналот, ке испишеше историја малиот, хет трик во ЛШ за 10 минути, најбрзиот некогаш.
Знам, многу кретенски потег од неговата страна, требаше да му го препушти пеналот.
Како и да е и ова е одличен момент за малиов, се надевам само дека не игра вака добро само поради тоа што нема никаков притисок врз него, не се очекува ништо да направи. Тешко е кога сите очекуваат екипата на грб да ја носиш, тогаш сме сведоци на таленти како пропаѓаат во фудбалов.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
ова на Динамо пенал беше? дека нели во 97 минута не се судат пенали.. :D :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
3:3 леле која брука ејјј да заводиш со црвен 3:1 и да примиш два гола во последните две минути па нека се гонат у три лепе пичкематерине
После ова заслужуваат да испаднат скроз како последни во групата. И реално тоа и ќе се случи. 2 пораза до крај и чао пријатно.

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Дали Родриго е најмладиот играч кој постигнал хет трик во ЛШ ?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.310
Поени од реакции
19.777
После ова заслужуваат да испаднат скроз како последни во групата. И реално тоа и ќе се случи. 2 пораза до крај и чао пријатно.
со победата скоро и ќе им беше обезбеден пласманот, заводват со црвен картон два разлика и примаат два гола последни две минути кога и противникот има црвен, немам коментар стварно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom