Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Не сум тивок воопшто.
Пишав вчера за тоа.
Или и за тебе специјално нешто да спомнам?
Кога веќе прашуваш можиш соната некоја да напишиш :D

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Јас разбирам да си бил јак да имало неправди па да се жалиш, ама вечно третите и тоа трети го изгубија 8 години, незнаеа кај тераат, среде меаца со трета екипа ги шамараше Јувентус и познатите цвикери на Мората, еј Мората ги шамараше, додуша и послаби играчи и екипи ги шамараа така да. Има глупи одлуки ама за Јувентус особено се коментира, па 8 години е првак што очекувате вие. Али разбирам, незнам каков би бил филингот да го гледаш најголемиот ривал како осум години е првак, веројатно многу сјебано. Нешто што се надевам ниеден Јувенташ нема да го осети ама еве интерашиве се со тон искуство :D .Не сме ни ние поарни со финалињата во ЛШ ама барем не се ривали, ова недај боже да си им во кожата, сезонава конечно се појави надежта со Конте и гледаме што се дешава :D:D:D.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
Јас разбирам да си бил јак да имало неправди па да се жалиш, ама вечно третите и тоа трети го изгубија 8 години, незнаеа кај тераат, среде меаца со трета екипа ги шамараше Јувентус и познатите цвикери на Мората, еј Мората ги шамараше, додуша и послаби играчи и екипи ги шамараа така да. Има глупи одлуки ама за Јувентус особено се коментира, па 8 години е првак што очекувате вие. Али разбирам, незнам каков би бил филингот да го гледаш најголемиот ривал како осум години е првак, веројатно многу сјебано. Нешто што се надевам ниеден Јувенташ нема да го осети ама еве интерашиве се со тон искуство :D .Не сме ни ние поарни со финалињата во ЛШ ама барем не се ривали, ова недај боже да си им во кожата, сезонава конечно се појави надежта со Конте и гледаме што се дешава :D:D:D.
Во меѓусебниот дуел, на нивни терен ги "надигравте", така да...
P.S. Не е фер што не им давате да бидат барем есенски прваци, чемпиони...

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Најобјективно мислам дека ќе беше свирнато и е реален пенал, онака има драстична разлика бидејќи Латурао е во поопасна ситуација и е директно тргнат накај голот длабоко во шеснаесетникот што му дава додатна тежина, Роналдо е чиста глума каде се фрли како покосен и беше упатен накај центарот.
Мое најобјективно мислење е дека немаше да биде свирнат истиот пенал во обратен смер а и побарав, пак и ќе замолам ако може некој да сподели видео од она на Паласио кога 2-3 минути пред пеналот над Лаутаро падна во 16ник на Интер, дали таму имаше контакт.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мое најобјективно мислење е дека немаше да биде свирнат истиот пенал во обратен смер а и побарав, пак и ќе замолам ако може некој да сподели видео од она на Паласио кога 2-3 минути пред пеналот над Лаутаро падна во 16ник на Интер, дали таму имаше контакт.
Imase, ali kontaktot bese pred 16tnik ubavo se glea od snimkata

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.218
Поени од реакции
13.107
Неам видено али како и да е, не значи дека тоа не е прекршок и не треба да се свири.
Не свирна и чист прекршок над Лазаро пар минути пред тоа.Исто на раб од 16ник.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не свирна и чист прекршок над Лазаро пар минути пред тоа.Исто на раб од 16ник.

Во ред, со ова сакаш да кажеш дека се прават грешки контра и во корист на Интер?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.218
Поени од реакции
13.107
Во ред, со ова сакаш да кажеш дека се прават грешки контра и во корист на Интер?
Да.
Ама ако пробаш да правиш паралели меѓу апла играње ракомет у 16тник со фаул за слободен удар,ондак стварно незнам што да ти кажам.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да.
Ама ако пробаш да правиш паралели меѓу апла играње ракомет у 16тник со фаул за слободен удар,ондак стварно незнам што да ти кажам.

Не правам никаква паралела, само сакав видео од фаулот кој мислев дека е пенал.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Да те потсетам дека Интер не се Јувентус или Милан и немаат такво влијание во Сериа А како нив..доволен показател е ланскиот дуел против Виола каде за наводно играње со рака на Ди Амброзио беа ограбени од судијата и за малце немаше ЛШ да фатат иако после натпреварот си ја признаа грешката дека не беше пенал....така да ако беше Паласио во обратна ситуација сигурен сум дека ќе дувнеше пенал бидејќи има реален контакт.

На Бираги против Парма не му беше досуден многу поголем пенал отколку на Роналдо против Џенова и плус ние не се буневме бидејќи за нас е очекувано да не свирни.

Јас не ја спомнувам раката на Де Лихт..за нејзе не сум сигурен дали и во обратна ситуација исто ќе реагираше судијата..ама она против Џенова и Болоња претходно беа чисти кражби и се заврши така бидејќи играа против Јувентус.

Мене ме изреволтира тоа што ем Јувентус се многу појаки и помоќни, ем му се прогледва низ прсти....посебно сега малце видоја вистинска конкуренција во Интер(а не Наполи и Рома) и одма ветер во грб му даваат судиските одлуки.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да те потсетам дека Интер не се Јувентус или Милан и немаат такво влијание во Сериа А како нив..доволен показател е ланскиот дуел против Виола каде за наводно играње со рака на Ди Амброзио беа ограбени од судијата и за малце немаше ЛШ да фатат иако после натпреварот си ја признаа грешката дека не беше пенал....така да ако беше Паласио во обратна ситуација сигурен сум дека ќе дувнеше пенал бидејќи има реален контакт.

На Бираги против Парма не му беше досуден многу поголем пенал отколку на Роналдо против Џенова и плус ние не се буневме бидејќи за нас е очекувано да не свирни.

Јас не ја спомнувам раката на Де Лихт..за нејзе не сум сигурен дали и во обратна ситуација исто ќе реагираше судијата..ама она против Џенова и Болоња претходно беа чисти кражби и се заврши така бидејќи играа против Јувентус.

Мене ме изреволтира тоа што ем Јувентус се многу појаки и помоќни, ем му се прогледва низ прсти....посебно сега малце видоја вистинска конкуренција во Интер(а не Наполи и Рома) и одма ветер во грб му даваат судиските одлуки.
Види, јас не велам дека Интер имаат влијание ко Јуве ама да кажеш дека само Милан и Јуве имаат поголемо влијание, пак го става Интер на трето место, што значи дека е трет тим по фаворизирање и за се' она за кое што како фан база трувите ви паѓа во вода, доколку ова што го пиша е точно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom