Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.663
- Поени од реакции
- 7.307
Pa majka mu bara da go sutira protivnikot, koa i dvajcata so se topka se vo aut?Директен црвен за Иличич само колку да не игра против Јувентус за две кола...
Pa majka mu bara da go sutira protivnikot, koa i dvajcata so se topka se vo aut?Директен црвен за Иличич само колку да не игра против Јувентус за две кола...
Ете зашто.На Торино Јуве за раката? На клипов шо го глеав на твитер немаше
види го, со деко ме спореди и неговата осмоодделенска брада, со фен што се бричи, си ги дува.Изреката е таква, бем ти го буквалистот со 2 влакна на брадата
ti i tvojot kurНа кур иам поише влакна отколку нејсеамебата шо има на брада/коса...
Него... сериозно зашо не се погледна ВАР вчера???
Беше она пенал вчера за Интер? Мн сличен на онај со Роналдо а тивок ми си, не спомнуваш ништо.Ете зашто.
Не не, кај Интер се е чисто. Интер и за некоја небитна одлука (фаул, игра со рака, аут) во средината на теренот не ќарил од суди.Беше она пенал вчера за Интер? Мн сличен на онај со Роналдо а тивок ми си, не спомнуваш ништо.
u nikoj slucaj ne bea isti, no dobro.Беше она пенал вчера за Интер? Мн сличен на онај со Роналдо а тивок ми си, не спомнуваш ништо.
Не беа да, едниот беше за Јуве др за Интер. Едниот местачки др солза чист.u nikoj slucaj ne bea isti, no dobro.
interesno e kako spinues iako sporeduvas dve razlicni situacii, ali pritoa prodolzi i ponataka da ja ignoriras odbojkata na de ligt, cistiot crven za bentacur so genoa pri rezultat 1-1, istiot penal sto mu go dadoa na ronaldo, ne mu go dadoa na biragi, i prodolzi da tvrdis deka i kaj drugite isti takvi propusti se desavaat.Не беа да, едниот беше за Јуве др за Интер. Едниот местачки др солза чист.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Јас сум спинувал тој фати одбојката на Де Лигт ја спомнува а јас за пеналите прашвам.interesno e kako spinues iako sporeduvas dve razlicni situacii, ali pritoa prodolzi i ponataka da ja ignoriras odbojkata na de ligt, cistiot crven za bentacur so genoa pri rezultat 1-1, istiot penal sto mu go dadoa na ronaldo, ne mu go dadoa na biragi, i prodolzi da tvrdis deka i kaj drugite isti takvi propusti se desavaat.
p.s. Da ne znaes zasto lapase kazna sudijata sto sudese na juve - genoa ? Sigurno ne zasto sudese predobro.
Pak spinues , ti rekov za penalot, dve razlicni situacii se, ti tvrdis deka se isti, vrska nemas.Јас сум спинувал тој фати одбојката на Де Лигт ја спомнува а јас за пеналите прашвам.
Добро е Васиљ Ѕуновски ќе те биде
Зз
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Немам точно Васиљ Среќа тебе те имаме :*Pak spinues , ti rekov za penalot, dve razlicni situacii se, ti tvrdis deka se isti, vrska nemas.
Не сум тивок воопшто.Беше она пенал вчера за Интер? Мн сличен на онај со Роналдо а тивок ми си, не спомнуваш ништо.