Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Каљари пријатно изненадување оваа сезона.
Ме интересира дали вака ќе одат до крај и ќе се борат за ЛЕ или ќе соберат за опстанок и ќе раздаваат бодови.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Добро де, не плачите ќе избие ново калчополи и пак на интер ќе му го дадат скудетото на зелена маса, пошто на терен и никогаш немат да го освојоат :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
До кај отиде темава со спорниве одлкуки на Јувентус, па ни шала не се сфаќа...
На шала го пишав тоа пошто имаше некој коментар дека им се помагало на Јувентус и со картони на противниците за да не играат против нив ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.120
Поени од реакции
46.082
Изреката е таква, бем ти го буквалистот со 2 влакна на брадата
види го, со деко ме спореди и неговата осмоодделенска брада, со фен што се бричи, си ги дува.
На кур иам поише влакна отколку нејсеамебата шо има на брада/коса...

Него... сериозно зашо не се погледна ВАР вчера???
ti i tvojot kur

Последно уредено:
Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Беше она пенал вчера за Интер? Мн сличен на онај со Роналдо а тивок ми си, не спомнуваш ништо.
Не не, кај Интер се е чисто. Интер и за некоја небитна одлука (фаул, игра со рака, аут) во средината на теренот не ќарил од суди.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.120
Поени од реакции
46.082
Не беа да, едниот беше за Јуве др за Интер. Едниот местачки др солза чист.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
interesno e kako spinues iako sporeduvas dve razlicni situacii, ali pritoa prodolzi i ponataka da ja ignoriras odbojkata na de ligt, cistiot crven za bentacur so genoa pri rezultat 1-1, istiot penal sto mu go dadoa na ronaldo, ne mu go dadoa na biragi, i prodolzi da tvrdis deka i kaj drugite isti takvi propusti se desavaat.

p.s. Da ne znaes zasto lapase kazna sudijata sto sudese na juve - genoa ? Sigurno ne zasto sudese predobro. :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
interesno e kako spinues iako sporeduvas dve razlicni situacii, ali pritoa prodolzi i ponataka da ja ignoriras odbojkata na de ligt, cistiot crven za bentacur so genoa pri rezultat 1-1, istiot penal sto mu go dadoa na ronaldo, ne mu go dadoa na biragi, i prodolzi da tvrdis deka i kaj drugite isti takvi propusti se desavaat.

p.s. Da ne znaes zasto lapase kazna sudijata sto sudese na juve - genoa ? Sigurno ne zasto sudese predobro. :)
Јас сум спинувал тој фати одбојката на Де Лигт ја спомнува а јас за пеналите прашвам.

Добро е Васиљ Ѕуновски ќе те биде :)

Зз

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.120
Поени од реакции
46.082
Јас сум спинувал тој фати одбојката на Де Лигт ја спомнува а јас за пеналите прашвам.

Добро е Васиљ Ѕуновски ќе те биде :)

Зз

Pak spinues :), ti rekov za penalot, dve razlicni situacii se, ti tvrdis deka se isti, vrska nemas.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.911
Поени од реакции
23.619
Беше она пенал вчера за Интер? Мн сличен на онај со Роналдо а тивок ми си, не спомнуваш ништо.
Не сум тивок воопшто.
Пишав вчера за тоа.
Или и за тебе специјално нешто да спомнам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom