Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Lelele majkooooo, jagotkata na slagot e deka Sladoledzija go napisal postot, odnosno e eden od tie sto pisuvaa. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Добро бе ти имаш некоја попаметна работа во животот, кај кур памтиш некој што пишал во 2012 :D :pos:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Види ги овие вадат постови од пред неколку години на сладоледот,истиот тој што го плукате на секој пост ваков бил таков бил сеа одеднаш ви е релевантен што постирал пред неколку години да докажат демек еве сите јубенташиве како размислуваат,до толку ли ќе се бламирате?

Океј е можеби згреши судијата со картоните ама што ви е оваа опсесија со судиите секое ебано коло истите муабетите да ги правите не знам. Озбилно не знам што пратите Сериа А ако увек терате теории на заговор,ете ви ЕПЛ, Ла Лига.

во 10 кола има колку 2 судиски одлуки во корист на Јуве ама тука се прави ко секое ебано коло им се помага на Јуве, последни 9 години -30 бода завршувате од Јуве,до кога ќе се вадите на судиите?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Стативата е играч, пенал не се свири во 93та минута, оваа сезона нови правила :pos:

Па ќе сте +30, a з ова доволно е на 15 натпревари наместо бод да имате 3 со сомнителни пенали и голови од офсајд. :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Стативата е играч, пенал не се свири во 93та минута, оваа сезона нови правила :pos:

Па ќе сте +30, a з ова доволно е на 15 натпревари наместо бод да имате 3 со сомнителни пенали и голови од офсајд. :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
А бе иди глеј Спал да не ве поминат на табела земал се курчи за Јуве,телетабис.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.686
Поени од реакции
115.382
во 10 кола има колку 2 судиски одлуки во корист на Јуве ама тука се прави ко секое ебано коло им се помага на Јуве, последни 9 години -30 бода завршувате од Јуве,до кога ќе се вадите на судиите?
И што има врска лани колку била разликата во бодови со криминалното судење во корист на Јувентус после само 10тина кола сезонава? Мене општо ме нервира тешка неправда во било која сфера од животот, ама не мислиш дека е малце симптоматично секогаш да е Јуве вмешан во ваквите ситуации? Зошто на Интер вакви работи не му свират? На Рома? На некој трет? Мислам да не ме сфатиш погрешно, не сакам да му свират, поарно нека изгуби Интер ако го заслужил тоа отколку со вакви срамни работи да се вади.

Член од
16 август 2018
Мислења
408
Поени од реакции
522
Леле леле ново калчополи ќе чекале гревови едни манастирски :pos:Поверојатно е Елкан да го откупи тоа бедното кинеско клубче и да го претвори у фидер клуб на Јуве него тој филм пак шо ќе го гледате.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
И што има врска лани колку била разликата во бодови со криминалното судење во корист на Јувентус после само 10тина кола сезонава? Мене општо ме нервира тешка неправда во било која сфера од животот, ама не мислиш дека е малце симптоматично секогаш да е Јуве вмешан во ваквите ситуации? Зошто на Интер вакви работи не му свират? На Рома? На некој трет? Мислам да не ме сфатиш погрешно, не сакам да му свират, поарно нека изгуби Интер ако го заслужил тоа отколку со вакви срамни работи да се вади.
Има врска затоа што давате заклучок дека Јуве благодарени само на судиите има 30 бода предност ,нема врска што има јак тим а вие сте тиња.

Еве зашто на Гаљардини не му дадоа црвен картон за буткањето на играч на Бреша претходното коло??
Автоматски споено мислење:

Овој па овој па бегај бе не замарај,брао ме заеба.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.686
Поени од реакции
115.382
Има врска затоа што давате заклучок дека Јуве благодарени само на судиите има 30 бода предност ,нема врска што има јак тим а вие сте тиња.

Еве зашто на Гаљардини не му дадоа црвен картон за буткањето на играч на Бреша претходното коло??
Зашо не беше црвен. Пјаниќ ако глеаме така треба секоја утакмица да добива по 3 црвени зашо замара кај судиите и се гура со сите играчи на терен.
Како тоа сме тиња? Баш сезонава сме супер и одлично се држиме до сега. До сега 4 бода имате поклон од судиите, и тоа ако не го рачунаме оној “фаул над Елмас“. Интер има -2 бода од судиите.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Зашо не беше црвен. Пјаниќ ако глеаме така треба секоја утакмица да добива по 3 црвени зашо замара кај судиите и се гура со сите играчи на терен.
Како тоа сме тиња? Баш сезонава сме супер и одлично се држиме до сега. До сега 4 бода имате поклон од судиите, и тоа ако не го рачунаме оној “фаул над Елмас“. Интер има -2 бода од судиите.
Секоја сезона Јуве освојува со 10+ бода пред вториот вие ми зборите дека само ради судиите освојува Јува,значи сакате да кажете дека последниве 9 год. се освоени благодарение на судиите??

кај бевте да зборите за судиите кога Јуве беше седмо место двапати?? и тогаш имавме судиски одлуки во корист ама не ве глеам да зборевте тогаш???

За сезонава не праам муабет,до сеа Интер играат солидно,неочекувано дефанзивно нешто послабо од лани ама у глобала Конте ве среди и ради него само мислам дека ќе се борите за скудето ама под услов да појачате клупа.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.618
Секоја сезона Јуве освојува со 10+ бода пред вториот вие ми зборите дека само ради судиите освојува Јува,значи сакате да кажете дека последниве 9 год. се освоени благодарение на судиите??

кај бевте да зборите за судиите кога Јуве беше седмо место двапати?? и тогаш имавме судиски одлуки во корист ама не ве глеам да зборевте тогаш???

За сезонава не праам муабет,до сеа Интер играат солидно,неочекувано дефанзивно нешто послабо од лани ама у глобала Конте ве среди и ради него само мислам дека ќе се борите за скудето ама под услов да појачате клупа.
Последниве 20 години се освоени титули благодарение на судиите. По калчополи имаше неколку преодни сезони каде немавте помош (да не биде апла работата) :icon_lol:

Член од
6 мај 2007
Мислења
599
Поени од реакции
605
Пошто е факт дека судјата е наклонет кон големите клубови,шо не е случајот со Интер и Рома.Разгледај ќе видиш дека и за Реал и за Барса и за Ман. Ју. низ историјата судиите свиреле за нив.Кој ви е лрив што не сте на тоа ниво ?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Со чиста совест можам да констатирам дека овој милан е полош од оној умрен интер со здраве к.,мвила,тајдер,валас и останатите мртваци.
Ова е некое ново ниво на очај

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom