- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.298
- Поени од реакции
- 3.339
Даваја не го зедовмо кога ве депортираја у сељачка лига.. Едина екипа што не беше поврзана со калчополиЌе ви дадат и на вас скудето на маса и средена работа.
Даваја не го зедовмо кога ве депортираја у сељачка лига.. Едина екипа што не беше поврзана со калчополиЌе ви дадат и на вас скудето на маса и средена работа.
znaci ne bilo samo na Juve - KatanijaЈако беше тоа со Катанија и стативата.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
sto se za nego 1,500 .... isto ko za nas 15 denara..Значи овие "мафијашите" претераа...и по Пандев ли бе да го е... ???
Пандев ќе треба да плати 1.500 евра затоа што протестираше за пеналот на Јувентус – Спорт Манија
Јувентус со 2:1 ја победи Џенова во Торино и тоа благодарение на голот на Кристијано Роналдо од пенал во 96-тата минута. Гостите протестираа кај судијата за досудениот удар од белата точка, но арбитерот не ја промени одлуката, а Роналдо погоди за победа на шампионот. По зaвршување на мечот...sportmanija.mk
Па, и тоа што викаш, ваше си е правенството и удрите по кој си сакате ....( со 15 ден.(1500 евра).. Пандев за доручек пред тренинг и јогурт ќе си купи а не да јаде само сува баничка).sto se za nego 1,500 .... isto ko za nas 15 denara..
Па кој е Пандев да протестира,нема играчи на терен? Тој од клупа ќе бара бара правда ?Па, и тоа што викаш, ваше си е правенството и удрите по кој си сакате ....( со 15 ден.(1500 евра).. Пандев за доручек пред тренинг и јогурт ќе си купи а не да јаде само сува баничка).
Која "мафија " сте еј...
Koj e pandev da protestira protiv Juventus. Mozelo e da dobijat juve oste 1 penal napraven od igrac na klupata poradi protest.Па кој е Пандев да протестира,нема играчи на терен? Тој од клупа ќе бара бара правда ?
А од каде да бара правда ?....Од трибини или од Струмица ?Па кој е Пандев да протестира,нема играчи на терен? Тој од клупа ќе бара бара правда ?
Епа пак нека бара следниот пат,1500 дури и малку му сеА од каде да бара правда ?....Од трибини или од Струмица ?
pa dzabe ke bara, ako bara ke bide kaznet.. kje si kjuti, kje si dupi..А од каде да бара правда ?....Од трибини или од Струмица ?
Ајде, ајде, казнувајте..."гол машината" почна и голот да го промашува...па ќе ви требаат парички за нов играч...pa dzabe ke bara, ako bara ke bide kaznet.. kje si kjuti, kje si dupi..
Треба да му дојди, јбг ПМСДа ги опуштам малце интерашиве многу тензични ми се.
https://www.instagram.com/p/B4TCz3ko5uZ/?utm_source=ig_embed