Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.578
Прво бркавме некои работи низ град, после во ресторан на вечера, после кај мене дома, и на крајот ја испратив, сум го правел тоа многу пати не сум нуб, само кај оваа дека многу ме бендиса неќев од прва средба да се глупирам
epa vikni ja da iskocite da idete vo kino na rucek na kafe vo park itn. ako sakash poleka da idete pa posle toa fatete se, nemora da znaci deka nekje, neznam kakov vi e odnosot ima slucai sto prvo se druzat nekoe vreme pa se fakjaat pa duri i se zemaat, ali najcesto treba od odma da se desi, jas bi se razocarala ako ne se desi so znam, nemora da znaci deka ne i se svigjash. i nema vrska toa dali ti se svigja ili ne, ima vrska so toa kako ja gledash, ako ja gledash za ozbilno nemora odma da praish ali nemora i toa niso da znaci. ne meshai poimi. ali ako ste zborele pred sostanok flert vaka taka i ne ste se fatile necini a ako ste zborele drugarski ondak probaj ponataka. ali poshto sigurno stanuva zbor za pomali osobi niso.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.492
Поени од реакции
10.397
Прво бркавме некои работи низ град, после во ресторан на вечера, после кај мене дома, и на крајот ја испратив, сум го правел тоа многу пати не сум нуб, само кај оваа дека многу ме бендиса неќев од прва средба да се глупирам
Потполно исправно си постапил..остави ги фраерине што се прават паметни, а девојкава нека си мисли сега што е финтата, да не и мисриса случајно здивот од устата;)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Сметки да не ја однесе да плаќате и намирници од маркет за по дома?
На прв дејт и дома си ја прибрал и ништо и јас да бев не те барав ако вака ме извисиш :D
И даде да зготви нешто да видиш дали ја бива за следен дејт?
Бтв без заебанција, по колку години сте?

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.578
На прв дејт и дома си ја прибрал и ништо и јас да бев не те барав ако вака ме извисиш :D
izgleda siromasno mu bilo doma namesteno :(
sala na strana pak si ja viknal te odbila ko so razbrav, napravi muabet otvoreno i lazi mazi ako treba deka ne si ja prebolel bivshata ne si sakal da brzash i sl. inace maft ti e rabotata. kazi i go toa i vidi so ke kaze, naprai muabet pa ak oprocenish neso dobro vikni ja ako ne nemoj ostavi.

M

Macedon1um

Гостин
izgleda siromasno mu bilo doma namesteno :(
sala na strana pak si ja viknal te odbila ko so razbrav, napravi muabet otvoreno i lazi mazi ako treba deka ne si ja prebolel bivshata ne si sakal da brzash i sl. inace maft ti e rabotata. kazi i go toa i vidi so ke kaze, naprai muabet pa ak oprocenish neso dobro vikni ja ako ne nemoj ostavi.
Полош совет здравје, да кажува дека не ја преболел бившата додека пробува да има нешто со друга :pos:

Член од
24 декември 2008
Мислења
403
Поени од реакции
245
Доволно возрасни

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.578
Полош совет здравје, да кажува дека не ја преболел бившата додека пробува да има нешто со друга :pos:
a ne sakal da brza? i toa isto e dobar sovet neli? :)
pa so da i kaze? mora nesto da zborat neli
Автоматски споено мислење:

Доволно возрасни
i zatoa brash sovet na forum?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.492
Поени од реакции
10.397
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
@Misioner точно со кои зборови ти го спомнала изговорот дека не можела во моментот?
Ако е нешто вака „не можам во моментов, ќе те побарам подоцна“ значи многу работи.
Може да си бил опција за попунување дупки
Може нема муда да се соочи со тебе во вториот дејт па ѝ треба тро време да легне работата
Може има муда, ама пошо викаш помлада од тебе едно 6 години (претпоставка ти имаш 22 -24 а она падавичар од 17 години) ѝ фрштат хормони па и крајно неозбилна па си игра некои детски играчки
Може те ребра јербо процуњала дека си крајно отворен тип уште у старт шо си ја поканил дома

Може е све од наведеново горе.

Многу рано виткаш опашка, и се надеваш. Делувај. Или тури му пепел на све.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ти мислиш дека не си и пак си се изглупирал.
Женско што после шпартање низ град прифаќа да дојде и дома очекува нешто повеќе. Нешто што не е направено претходно, сигурно не доаѓа да виде дома како е средено.

Нема втора шанса за прв впечаток, a оваа дали и ќе те побара.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Член од
27 јануари 2018
Мислења
375
Поени од реакции
1.231
Не се лансира ракета, се работи за бакнеж...
Не е нападно на прв дејт мал бакнеж, макар во образ или на чело.
Сигурна сум и дека не ја прегрнал за да не мисли дека е нападен. Ако прифатила одење дома значи очекува нешто повеќе да се случи, не мора секс.
Шала на страна, одбивањето за втор дејт не мора да значи ништо, можеби навистина е зафатена но можеби се разочарала.
Нека се обиде уште еднаш да ја покани, ако не прифати, знае што треба.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
@Misioner
Ок што не си сакал да бидеш нападен, не мора да се разлигавите на прв состанок. Али пак и по дома не сте морале да се влечете, кога веќе никој не планирал ништо да биде.
Во секој случај, да си и се допаѓал посериозно ќе сте излезеле досега пак.
Можеш да почекаш некое време, без да изгледа дека молиш некако, биди си кежуал, ако не спомне таа за дејт во брзо време ко што кажала, не ја рецкај повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom