Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Излегов со една девојка 6 год помала од мене, дејтот беше се најдобро заедно бевме повеќе од 4 саати, после кратко време ја побарав пак, но сега измислува оправдување дека не можи, и дека ко ќе била слободна таа ќе ме побарала. Во меѓувреме продолживме со комуницирање како ништо да не било.

Вреди да трошам време или не ?
искрено карактерно многу ме бендиса
Не вреди.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Зошто генерализирате дека само жените се палат на коли и моќ? На машкото нема да му е убаво да го собере некоја со Q7? :sneaky:
Јас познавам повеќе мажи кои се палат на пари. Партнерките им се потпросечни и да не се парите, не би поминале покрај нив, а не да бидат во врска или во брак.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.492
Поени од реакции
10.397
Излегов со една девојка 6 год помала од мене, дејтот беше се најдобро заедно бевме повеќе од 4 саати, после кратко време ја побарав пак, но сега измислува оправдување дека не можи, и дека ко ќе била слободна таа ќе ме побарала. Во меѓувреме продолживме со комуницирање како ништо да не било.

Вреди...4 саати проведени заедно не се занемарување, ако не си и бил по ќеиф, уште во првиот час ќе измислила причина за да си оди дома(y)

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.578

Za 4 saati so ne ja poljubi?

Член од
24 декември 2008
Мислења
403
Поени од реакции
245
епа сам си се заебал, тие 4 саати требало да ги искористиш паметно.
абе знам, дури и кај мене бевме на кафе, ама еве едноставно неќев да избрзам

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
абе знам, дури и кај мене бевме на кафе, ама еве едноставно неќев да избрзам
А у меѓу време ти да си бркаш други сојки.....ова нека ти е на стенд бај, ако бидне онда добро. Од нејзе зависи, и од тоа како ќе читаш меѓу редови.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900

Ти со женско да одиш на одмор ќе купиш 3 пакетки кондоми, а ќе се вратиш со 6 :Д

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Ти со женско да одиш на одмор ќе купиш 3 пакетки кондоми, а ќе се вратиш со 6 :Д

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Што ти е поентата? Да му се потсмеваш? Ако имаш некој совет да му дадеш арно, ако не мислам нека потреба од мајтапење.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
А што треба да му се каже на некој што цели 4 часа не може ни да ја бакне?

Оваа ќе се кае што потрошила 4 часа на кафе кај некој си дома. Затоа и сега не му спомнува за средбата. ;)

Се чудам што ли правеа толку време, дали си гледале на кафе или играле карти. :Д

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117

Оваа ќе се кае што потрошила 4 часа на кафе кај некој си дома. Затоа и сега не му спомнува за средбата. ;)

Се чудам што ли правеа толку време, дали си гледале на кафе или играле карти. :Д

Па ете можеби проценил дека не е моментот за да го направи тоа. Плус не го познаваме карактерот на девојката. За некои девојки би бил премногу нападен, на некои би им значело што прв превзел чекор. Може да нагаѓаме што мисли девојката. Плус никој не се родил учен, некој учи на своите друг учи на туѓите грешки. Според мене немаше потреба на саркастичен начин да се потрудиш да му дадеш совет.

Член од
24 декември 2008
Мислења
403
Поени од реакции
245

Прво бркавме некои работи низ град, после во ресторан на вечера, после кај мене дома, и на крајот ја испратив, сум го правел тоа многу пати не сум нуб, само кај оваа дека многу ме бендиса неќев од прва средба да се глупирам

Kajgana Shop

На врв Bottom