Каде?ЗА СИТЕ ФАНОВИ НА БАЕРН,ТОТЕНХЕМ И ТИЕ ЗА ЅВЕЗДА, ИМАТЕ ОНЛАЈН, ПОСЕБНИ КАРТИ ЗА БИЛО КОЈА ОД ДВЕТЕ УТАКМИЦИ (НЕ БЛОК).
Каде?ЗА СИТЕ ФАНОВИ НА БАЕРН,ТОТЕНХЕМ И ТИЕ ЗА ЅВЕЗДА, ИМАТЕ ОНЛАЈН, ПОСЕБНИ КАРТИ ЗА БИЛО КОЈА ОД ДВЕТЕ УТАКМИЦИ (НЕ БЛОК).
Зошто ко мали деца, баш се интересни вакви препирки. Боље ова него ли коментари како бил у депресија Мората дека женска му му раскинала.Ко децата мали, овој пак орелот го личи да се замара со вакви глупости
Газда на фудбалски клуб да се понаша како тинејџерка во ПМС не го личи, колку и да ни се нас интересни за читање и гледањеЗошто ко мали деца, баш се интересни вакви препирки. Боље ова него ли коментари како бил у депресија Мората дека женска му му раскинала.
A pa Belgija edna konkurencija za golmani sto da ti kazamГазда на фудбалски клуб да се понаша како тинејџерка во ПМС не го личи, колку и да ни се нас интересни за читање и гледање
Автоматски споено мислење:
Инаку околу веста наназад за Куртоа, за дуелот со Гранада не е повикан а со репрезентација доби повик и ќе патува за Белгија![]()
Не, муабетот беше дека го извадиле на полувреме поради стомачни болки и според последните анализи пател од анксиозност, не е повикан против Гранада поради овие причини, така се правдааA pa Belgija edna konkurencija za golmani sto da ti kazam
Па нема потреба веројатно против Гранада да се ризикува а има уште недела дена до репрезентативните обврски, ќе се среди.Не, муабетот беше дека го извадиле на полувреме поради стомачни болки и според последните анализи пател од анксиозност, не е повикан против Гранада поради овие причини, така се правдаа![]()
Има комуникадо дека добил гастроентеритис и нема врска веста со анксиозноста ама нели на твитер таму повише знаат. И зошто ти е мило тоа што му се дешава на Тибо?Не, муабетот беше дека го извадиле на полувреме поради стомачни болки и според последните анализи пател од анксиозност, не е повикан против Гранада поради овие причини, така се правдаа![]()
Ништо, тапа си, слабо работел денес твитерот. Реал излезе со соопштение дека не се точни муабетите за анксиозноста, туку само дека имал проблеми со стомакот.Не, муабетот беше дека го извадиле на полувреме поради стомачни болки и според последните анализи пател од анксиозност, не е повикан против Гранада поради овие причини, така се правдаа![]()
Знам, ама мислам дека нема врска од тоа што го пишуваат медиумите,Па нема потреба веројатно против Гранада да се ризикува а има уште недела дена до репрезентативните обврски, ќе се среди.
Па и јас реков дека не се точни де, малце глупо е да пати од анксиозност а да не е повикан за со Гранада, не сум некој стручен доктор ама добро знам шо е анксиозност, и би требало да е спремен, Куртоа беше заменет на полувреме заради свирежите од публиката, ни анксиозност ни бутур.Ништо, тапа си, слабо работел денес твитерот. Реал излезе со соопштение дека не се точни муабетите за анксиозноста, туку само дека имал проблеми со стомакот.
Не си ми у форма нешто, слабо си ми информирана за Реал денеска, трк брзо на твитер ајде.![]()
Симпатија ми бешеИма комуникадо дека добил гастроентеритис и нема врска веста со анксиозноста ама нели на твитер таму повише знаат. И зошто ти е мило тоа што му се дешава на Тибо?
Што е анксиозност?Па и јас реков дека не се точни де, малце глупо е да пати од анксиозност а да не е повикан за со Гранада, не сум некој стручен доктор ама добро знам шо е анксиозност, и би требало да е спремен, Куртоа беше заменет на полувреме заради свирежите од публиката, ни анксиозност ни бутур.