Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Midsommar huhuhu
Mozese da bide film na godinata, a zemajki predvid deka lani Hereditary ustvari i mi bese, ostanav malku razocaran...
Predobar eye candy, vizuelno otvaranje, color pallets, kinematografija... Od a do sh majstorija. 2ipol casa neosetno. Entertainment factor 10 od 10. Sve sledno od reziserov ke sledam religiozno, poso so 2 filma se oseka vizija, kreativnost, pecat...
Samo sto vo ovoj potfrli so pricata. Pocnuva jako za na kraj da ne mi e ni gajle i da mi e samo trip. E tuka veke pocnuvame da se nemame so filmot. Razvivanjeto na likovite pestanuva samo za da se pripojat na bizarnosta sto ja imase filmot. Da ne gi pretopija vo ednodimenzionalni parot - ke bese savrsenstvo bez mane. Eh, you win some, you lose some.
3 i neso sitno da ne tropa u dzeb
Ме интересира какви ќе беа реакциите ако Joker беше преведен како "Шегаџијата"![]()

Kemi go dades na zaem ..? Ke si platam nekoj $ ucestvo ....da gi isklucam greacite pa ke ti go vratam... (aman veke so tie greaci ni pukna filmot na site veke )Eve go najdov ziceniot upravuvac za klima Uredite na Gree pa eftin ispaga ke go poracam vo naredniot period samo problem e sto pisuva deka ode bes kabel za priklucuvanje hahahaha strelec ova istoto go stavase ovde pa mozebi ke pise sto kako so kabelot .
€ 32,61 | Wired Remote Controller RCWE 30294000007 ZX4K35JV18 U-MATCH XK60 For Airwell/Gree/Sinclair DBDE CADE FADE Series Air Conditioner
![]()
U-MATCH Wired Remote Controller XK60 30294000006 ZX4K35JV32 For Panorama / Airwell /Gree/Sinclair Air Conditioner - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Еј не зезај, ја секад сум ги бранел преводите на форумовЦела среќа што вие двајца не ги преведувате.

Не бегаат, ДЦ реши да го рибутира универзумот па прават сами некои промени пробувајќи да видат што најмногу ќе им одговара.Зошто бегаат глумците од DC?
Не се платени доволно?
Некој друг проблем?

But then again, who said cinema's purpose is to convey emotional, psychological experiences to another human being?Фала богу некој да ја каже вистината![]()
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
СкорсезеBut then again, who said cinema's purpose is to convey emotional, psychological experiences to another human being?

-_-Скорсезе![]()
На прв скрол и гледаше преку ретровизор меѓу нозе на втор скрол ова, навистина интересна комедијаАмерочки филмој немом да гледам појќе холивуски се исти се досадни безвезе акција ,барам некој од други држави да гледам ,пробав руски од советски период ама некако не ми се свиѓат.
Едно време на Телма даваја итљански секој четврток многу интересни беа,Го гледав на јутуб еден интерсна комедија овај
https://www.youtube.com/watch?v=ntLbORx64EA
немат лоши филмој итаљанит , препорачајте некој интересни слични од други држави не амерички .

Дада секако уметнички е како тој на @Shawn Spencer тогаш, односно овој хахахахахахнакај авантгарда тера