Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На курс сум.Прашај ги од работа дали ќе те пуштат. Убавиот зборжелезниКиненова врати отвора.

Грешка си, отворањето е со "Татко" на Грозева и Валчанов.
Отворањето е со „Таткото“.

На истиот начин како што премиерите во Синеплекс се во 20ч. а истиот ден има проекција и од ~18ч.Господ постои... е од 18:00, Таткото од 20:00. Не знам како може да е отворањето со Таткото, кога Петрунија е пред него.![]()
На принтскринов во заграда пишува (филм на отворање) за „Таткото“, а овој Господ постои... е во некоја друга програма, а не официјалната... во секој случај, малку збунувачки и со мислидинг насловНа курс сум.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 218380
Господ постои... е од 18:00, Таткото од 20:00. Не знам како може да е отворањето со Таткото, кога Петрунија е пред него.
Плус:
![]()
КИНЕНОВА 2019 започнува со „ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО И’ Е ПЕТРУНИЈА“ - ekran
„КинеНова“ го претставува своето четврто издание со, нескромно, можеби најдобрата филмска програма дekran.mk

Ама си запнал па и ти со отворањето. Олимпијада ко има, два дена пред отворањето има утакмици фудбал, а уште не отворена Олимпијадата, така и ова.ОК, тогаш, најдобро вака:
Фестивалот ќе ЗАПОЧНЕ со Господ постои... а ќе биде ОТВОРЕН подоцна, откако ќе започне. Најјако ќе направеа да го отвореа со филмот со кој ќе ЗАВРШИ.![]()
Midsommar huhuhu
Mozese da bide film na godinata, a zemajki predvid deka lani Hereditary ustvari i mi bese, ostanav malku razocaran...
Predobar eye candy, vizuelno otvaranje, color pallets, kinematografija... Od a do sh majstorija. 2ipol casa neosetno. Entertainment factor 10 od 10. Sve sledno od reziserov ke sledam religiozno, poso so 2 filma se oseka vizija, kreativnost, pecat...
Samo sto vo ovoj potfrli so pricata. Pocnuva jako za na kraj da ne mi e ni gajle i da mi e samo trip. E tuka veke pocnuvame da se nemame so filmot. Razvivanjeto na likovite pestanuva samo za da se pripojat na bizarnosta sto ja imase filmot. Da ne gi pretopija vo ednodimenzionalni parot - ke bese savrsenstvo bez mane. Eh, you win some, you lose some.
3 i neso sitno da ne tropa u dzeb
Ме интересира какви ќе беа реакциите ако Joker беше преведен како "Шегаџијата"![]()

Kemi go dades na zaem ..? Ke si platam nekoj $ ucestvo ....da gi isklucam greacite pa ke ti go vratam... (aman veke so tie greaci ni pukna filmot na site veke )Eve go najdov ziceniot upravuvac za klima Uredite na Gree pa eftin ispaga ke go poracam vo naredniot period samo problem e sto pisuva deka ode bes kabel za priklucuvanje hahahaha strelec ova istoto go stavase ovde pa mozebi ke pise sto kako so kabelot .
€ 32,61 | Wired Remote Controller RCWE 30294000007 ZX4K35JV18 U-MATCH XK60 For Airwell/Gree/Sinclair DBDE CADE FADE Series Air Conditioner
![]()
U-MATCH Wired Remote Controller XK60 30294000006 ZX4K35JV32 For Panorama / Airwell /Gree/Sinclair Air Conditioner - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Еј не зезај, ја секад сум ги бранел преводите на форумовЦела среќа што вие двајца не ги преведувате.

Не бегаат, ДЦ реши да го рибутира универзумот па прават сами некои промени пробувајќи да видат што најмногу ќе им одговара.Зошто бегаат глумците од DC?
Не се платени доволно?
Некој друг проблем?

But then again, who said cinema's purpose is to convey emotional, psychological experiences to another human being?Фала богу некој да ја каже вистината![]()
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
-_-Скорсезе![]()