Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
он се смееше не па јас да не се смеем:smir::pos2:И смее се.:kesa:
он се смееше не па јас да не се смеем:smir::pos2:И смее се.:kesa:
шо сакаш да кажеш дека ние (дрвно) сме несалам? 80% од дрвното се понормални од сите други кои учат у каубојското.барем за 1 година.за другите незнамАха тимче пно е там кај нас у каубојското. Од џамовте фрљат столове, компјутере летат, со цигаре седат на часовте... абе ости...
У каубојското само дрвното можат да ти направат проблеме, другите сите се у нормаалта и нема некој испади. У тии две години шо ги имам поминано у каубојското не е имало ни еден проблем.
Ама ја не е битно кој е фрљаљ јајца на општинта. Сигурно некој со здрав мозок не е бил.
И забрави да кажаш оти у дрвното сите се несалам.:pos2::pos2::pos2:I saa so resiiime>??? Nema eksterni za 4ta, 8mo ke polagat, kradenjeto bilo fe6ansko u Strumica i u 3kata imalo noooogo picki i cicki( Strumiks izvini) . I nogo vazno , nikoj ne e kazal od clenovete maturanti: povelejte na goste , ke imam matura. Puuuuu
Beeme Bugare,ama veke ne sme..В Струмица говорјат бугарски диалект - оти са бугари
Кога си бил бугарин ти бе ?Beeme Bugare,ama veke ne sme..
М`на така се го викале на времето и останано си е оште, оти се некој летнани училе тама![]()
а Марјан шо у гимназијата нема ли деца од село нема ли шо прават шиитс.
или ако е каубојско каубојци а тии до земјдолското шо треба да се ниваре омфг...![]()
Lol kakvo glupo prasanje,piti gi dedoti i babati ke ti odgovorat,kazi stvarno li po podeluvanjeto na Makedonija Strumica e bila Bugarska,pa pisi so se kazale..Кога си бил бугарин ти бе ?
Aj ne seri molam ti se,inace jeste da ima bugari niz Makedonija, imaat bg pasosi hihihihhihih ubavini mameto nivno.Lol kakvo glupo prasanje,piti gi dedoti i babati ke ti odgovorat,kazi stvarno li po podeluvanjeto na Makedonija Strumica e bila Bugarska,pa pisi so se kazale..
Tva ide posledovatelno ama nema da e samo block, ke bide i block , report abuseтка ми как остро и на прва ...
и делит не ли му даваш![]()