Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.348
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
У Собранието нели беше тава подрачната единица на МОН?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш да ти кажам.. Од мојта генерација, а и од 2ра година, нема. За другите две, незнам (тва нели у рамките на шкоолто, така не ги знам по дома какви се).![]()
така е шо баш такви деца нема за такви работи да праат, а за у каубојското пно е такви за тама нема шо да се кажеБаш да ти кажам.. Од мојта генерација, а и од 2ра година, нема. За другите две, незнам (тва нели у рамките на шкоолто, така не ги знам по дома какви се).![]()
така е шо баш такви деца нема за такви работи да праат, а за у каубојското пно е такви за тама нема шо да се каже![]()
така е шо баш такви деца нема за такви работи да праат, а за у каубојското пно е такви за тама нема шо да се каже![]()
Некој прост шо штрајкува а незнаа зшо штрајкува и против кој го дига штрајкоАха тимче пно е там кај нас у каубојското. Од џамовте фрљат столове, компјутере летат, со цигаре седат на часовте... абе ости...
У каубојското само дрвното можат да ти направат проблеме, другите сите се у нормаалта и нема некој испади. У тии две години шо ги имам поминано у каубојското не е имало ни еден проблем.
Ама ја не е битно кој е фрљаљ јајца на општинта. Сигурно некој со здрав мозок не е бил.
Да го ебам и штрајко заебајте ај и така викенд иде шо се замарате..Димо ного јако беше у тројката после тава ојдех на еден сендвич у Баче и Тони:pos2:Сите пишат за штрајко, а Тимчето гледал цицки у тројката на билјардото.:pos2::pos2::pos2:
Иначе не знајаах оти имало и пред собранието штрајк, уствари јас не ни ујдех до гимназијата право си ујдех. Јебига проста маса, видеа сношти оти мајаа јајца там и саа они да не се покусо.
Преги другар ми прави сообраќајка со брачет му со мотор кај Хоризонт зграатаЗаебајте веке ај тии штрајкове и тии мабете уреле незнам ти шо... Тимче факи пато ти накај 3 пноо,да се нагледаш на пичкици јаки хахаха...
Кажејте нешто за градо убаво,некои настане нешто не само штрајк мајк...
Преги другар ми прави сообраќајка со брачет му со мотор кај Хоризонт зграата3 саата чекаа полиција да дојде:pos2:
![]()
Аааа тка ли беее.Ќе си питам ку*о ко ќе полагам на 22 мај.Сварно на ништо не личе тава веќе.ајдеее бујрум у нашто школо стигна писмото со предметите за полагане (Видое Подгорец), знаа се веќе кој шо полага (од осмите).
ќе се полага на 22 мај по следните предмети
8а - македонски
8б - англиски
8в - биологија
8г - математика
8д - француски
за втооорте предмети оште нема никакви информации
не бе Роби:smir: чера цел ден гледане цицки у тројката заокружих го и со стриптиз на крајтаТоми ли ? ... ке се испотепат негде:nenene:
И смее се.:kesa:Преги другар ми прави сообраќајка со брачет му со мотор кај Хоризонт зграата![]()