Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја прегледав ситуацијата со раката на Колашинац и мислам дека мораше да има најмалку ВАР. Очигледна игра со рака, а не рамо. Со оглед на критериумот со картони во текот на мечот, мислам дека Јунајтед е оштетен со недосуден пенал.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Ја прегледав ситуацијата со раката на Колашинац и мислам дека мораше да има најмалку ВАР. Очигледна игра со рака, а не рамо. Со оглед на критериумот со картони во текот на мечот, мислам дека Јунајтед е оштетен со недосуден пенал.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Јас не можам да најдам убава снимка, може да ја споделиш? Глеав на стрим со мртва резолуција и не можев убаво да приметам вчера...

хахахаха бреејјј поголеми глумци од црнците и педерите нема во светов моментално

Да имаше употребено бар некој навредлив збор, да сфатам.. ама вака, пошто ставил слика од некое црнче од цртан филм. Па ЦРНЕЦ е Менди бе алооооооо, од зелено човече ли треба да стави слика за да не се навредат угнетените?

Едит: Кој сака да се кладиме на пиво дека Пеџа сеа ќе каже дека мојава реакција е пошто сакам Сити да земе титула пред Ливерпул? xD

Ја разбирам одлуката ама не ја оправдувам. Не дека некој ме прашува, нели.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
И добро поминал, ако се земи предвид дека можеше да добие суспензија од неколку натпревари.

Ако го казнија Суарез треба и него реално, и ова е подеднакво лошо, ако не и бетер. Претпоставувам барем месец дена казна за почеток.

Јас не можам да најдам убава снимка, може да ја споделиш? Глеав на стрим со мртва резолуција и не можев убаво да приметам вчера...
Во гужва бев до сега и не приметив цитатот твој. Играта со рака влијае врз движењето на топката која се движеше баш во 6те метри од казнениот простор. Рамо во никој случај не е. Најмалку мораше ВАР да ја разгледа ситуацијата.

Во гужва бев до сега и не приметив цитатот твој. Играта со рака влијае врз движењето на топката која се движеше баш во 6те метри од казнениот простор. Рамо во никој случај не е. Најмалку мораше ВАР да ја разгледа ситуацијата.

Повеќе е пенал, него што не е, се слагам еве и Стек братот дели наше мислење. Иначе, верувам дека е проверена ситуацијата, сите вакви ги проверуваат само не драматизираат како во Италија, да стопира игра за секоја нивна проверка него играта во принцип си тече. Е сеа, колку е тоа паметно, не знам.

Повеќе е пенал, него што не е, се слагам еве и Стек братот дели наше мислење. Иначе, верувам дека е проверена ситуацијата, сите вакви ги проверуваат само не драматизираат како во Италија, да стопира игра за секоја нивна проверка него играта во принцип си тече. Е сеа, колку е тоа паметно, не знам.

Ако е проверена, не знам како не е пенал, зашто е чиста игра со рака. Можеа барем главниот да го викнат, да види самиот. Не ја спомнав ситуацијата, зашто не сакам алиби за она што (не) го игра Јунајтед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom